Каталог
Каталог

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

Относно RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Повече от 40 години "Компетентност в прецизността и качеството" превърнаха компанията RUKO в един от водещите световни производители на инструменти за пробиване и потапяне. С дял на износа от 70 % ние се считаме за европейска компания с международна ориентация.

Инструментите за пробиване на RUKO се продават в над 70 страни от 2300 квалифицирани специализирани търговци на инструменти.

RUKO GmbH в Холцгерлинген има собствени дъщерни дружества в САЩ, Франция, Англия, Турция, Чехия, Скандинавия и Австрия.

Считаме се за специалист в областта на инструментите за пробиване на метали. Ориентирана към изискванията на професионалните потребители, RUKO предлага широка и компетентна гама от продукти.

Гъвкавата структура на организацията и производствения процес позволява икономично производство на промишлени серии, както и на специални инструменти и продукти по поръчка.

Свредло за ударно пробиване

По-дълъг експлоатационен живот в бетон и армировка благодарение на стабилизираната геометрия на главата и заоблените режещи ръбове. Патентован дизайн на двойния режещ ръб на бионичния принцип.

...

Свредла за стъкло

Най-добри резултати при по-ниски обороти и добро охлаждане с вода, терпентин и керосин. Особено подходящ за пробиване на прозоречни стъкла, огледални стъкла, бутилки, порцелан, плочки, керамика и др.

Свредла за бетон

Свредло за бетон с по-дълъг живот, изключително устойчиво, с висока еластичност и капацитет за пробиване при екстремни натоварвания със специално легирана стомана. Точното пробиване е гарантирано с пр...

Свредла с коронка

Високата ефективност е гарантирана от много стабилния и тънкостенен корпус на свредлото.
Приложения: за пробиване в бетон, камък, зидария и тухли

Подходящ за ударни бормашини с мак...

Твърдосплавни свредла

Твърд волфрамов карбид K 20 с покритие от титаново-алуминиев нитрид. Износоустойчивото покритие от TiAlN повишава твърдостта на повърхността до около 3000 HV и устойчивостта на топлина до 900 °C. Това...

Фрезери за отвори за шарнири

Приложения: за пробиване в мека дървесина, твърда дървесина, дървесина на лепило, плочи от дървесни частици, шперплат с дървесна сърцевина, твърди плочи, пластмасово-ламинирани плочи, пластмаси.

Инструменти за пробиване на почвата

Изключителна стабилност благодарение на укрепването на сърцевината, като по този начин се осигурява максимално предаване на мощността от ударната бормашина към свредлото. Висока износоустойчивост благ...

Центрово свредло

Центрови свредла за изработване на централни отвори според форма А,
форма А с укрепваща перка и форма R.

Свредла за дърво

Свредла за дърво за машини, хром-ванадиева стомана
Приложения: за пробиване в мека дървесина, твърда дървесина, шперплат, твърди плоскости и фурнирна дървесина.
Свирки за усуква...

Спираловидни боргии

Винтови шнекове, хром-ванадиева стомана
Приложения: за пробиване в мека дървесина, твърда дървесина, лепило, масивна дървесина, лицева дървесина и греди.

Спирално свредло за дърво

Високоефективна бормашина за дърво, изработена от устойчива на износване хром-ванадиева стомана. Централният връх гарантира прецизно пробиване. Прецизно и нечупливо пробиване с раменните режещи ръбо...

Боргии за пробиване на отвори за панти (CV ≈ DIN 7483 G)

Приложения
за пробиване в мека и твърда дървесина, лепена дървесина, плочи от дървесни частици, шперплат с дървесна сърцевина, твърди плочи, пластмасови ламинирани плочи, пластмаси.

Можете ли да говорите за истинска иновация в зенкера? Можете ли наистина да направите едно професионално зенкероване видимо - и по-важно - забележимо по-добро? Накратко казано, може. Новата поансона RUKO ULTIMATECUT 4S е доказателство за това и напълно преосмисля поансонирането. Тя работи по-бързо, по-ефективно, спестява енергия, а освен това е многократно по-издръжлива от конвенционалните зенкери
Замърсяването на планетата ни с пластмаса