Каталог
Каталог

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Ново: ULTIMATECUT Countersink 4S - Бързо. Остър. Мощна. Сензационно.

Можете ли да говорите за истинска иновация в зенкера? Можете ли наистина да направите едно професионално зенкероване видимо - и по-важно - забележимо по-добро? Накратко казано, може. Новата поансона RUKO ULTIMATECUT 4S е доказателство за това и напълно преосмисля поансонирането. Тя работи по-бързо, по-ефективно, спестява енергия, а освен това е многократно по-издръжлива от конвенционалните зенкери

Конусното зенкероване беше вдъхновението още през 2017 г., когато беше пусната на пазара новата продуктова линия ULTIMATECUT за високи резултати в търговията и индустрията.

А с новото зенкероване ULTIMATECUT 4S RUKO допълнително разширява серията високопрецизни инструменти за професионални приложения.

Дори от пръв поглед се забелязва: ULTIMATECUT зенкел 4S има четири режещи ръба вместо обичайните три, а ако се вгледате по-внимателно, ще забележите и втората основна разлика: неравномерното разделяне на режещите ръбове със специално разработена геометрия на рязане.

Но новият ULTIMATECUT 4S наистина показва силата, която стои зад него, на практика.

Той буквално се впива в материала и впечатлява с огромно отнемане на материал. Благодарение на четирите режещи ръба силите се разпределят, като се получава изключително плавен ход и - отлична картина на зенкероване без смущаващи следи от разбъркване.

Със скорост на обработка, която е до 3 пъти по-висока, и живот на инструмента, който позволява до 3 пъти повече зенкероване с един инструмент, цифрите от резултатите от вътрешните тестове на RUKO също доказват изключителната производителност на новия зенкер.

Особено когато се използва в акумулаторни пробивни машини, новият ULITMATECUT 4S за първи път позволява дори зенкериране до диаметър 40 mm, което досега беше запазено изключително за стационарни инструменти.

Новият зенкер ULITMATECUT 4S се предлага от специализираните търговци в диаметри от 10,4 до 40 mm.

Освен това новите зенкери се предлагат с RUKO nano Technology, или накратко RUnaTEC, покритие, специално разработено от RUKO.

Още новини

Замърсяването на планетата ни с пластмаса