Каталог
Каталог

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Oбратно към списъка

3D измервателни системи (CARMET) на Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Запитване за продукт  

Ексклузивни функции за широк спектър

ZEISS CARMET е икономичен, всеобхватен пакет, който не оставя нищо за желаене и предлага качеството на ZEISS навсякъде.

Достъп до пода в една равнина

С модела за вграждане в пода ZEISS CARMET предлага свободен достъп от всички страни. Предлага се и версия за монтаж на пода, която може да се използва със съществуваща основа.

Прецизност и динамика

Колоната ZEISS CARMET Z има трапецовидна форма. Широката основа осигурява стабилност и твърдост за максимална прецизност. Конусът нагоре спестява тегло, което се отразява благоприятно на динамиката. По този начин ZEISS CARMET съчетава прецизност и динамика в един превъзходен дизайн.

Линейни направляващи със сачмени вериги

Линейни направляващи със сачмени вериги ZEISS монтира във всички оси линейни направляващи със сачмени вериги, които се характеризират с висока твърдост, гладка работа и ниски разходи за поддръжка.

Интегрирано управление

ZEISS CARMET се управлява от подвижен блок за управление, интегриран в измервателната машина. По този начин се намалява броят на интерфейсите, ускорява се процесът на инсталиране и се намаляват изискванията за пространство. Корпусът на блока за управление служи и като държач за контролния панел.

Безопасност

Хоризонталното рамо на ZEISS CARMET е оборудвано с пестяща място защита от сблъсък от двете страни, за да предпази хората и материалите от нараняване и повреда. Доказаните фрикционни задвижвания в машините ZEISS, които просто се изплъзват при блокиране, също допринасят за безопасността.

Температурна стабилност

За всички конструктивно значими компоненти ZEISS последователно използва стомана, която позволява равномерно, контролирано топлинно разширение. Освен това колоната Z е и топлоизолирана чрез технологията F.I. Резултатът: Машината може да се използва в широк температурен диапазон от 16 до 24°C в рамките на определената грешка на измерване. Освен това не е необходимо машината да се охлажда и не се изисква температурна компенсация. Освен това лекият изолационен капак може да се сваля бързо и лесно за поддръжка.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на 3D измервателни системи

3D измервателни системи (CONTURA)

Референтната машина в компактния клас

CONTURA - широката платформа на ZEISS за гъвкаво, надеждно и безкомпромисно осигуряване на качеството. Последното поколение е още по-п...

3D измервателни системи (ACCURA)

Решението, което расте заедно с вас

Производителността и прецизността са вашите основни приоритети? Със своята широка гама от конфигурации ZEISS ACCURA може да бъде адаптир...

3D измервателни системи (XENOS)

Справка

ZEISS XENOS е у дома си навсякъде, където се изисква максимална прецизност - в измервателните лаборатории на изследователските институти, в космическата индустрия и...

3D измервателни системи (MMZ T)

Завладяващата комбинация от измервателен обхват и прецизност.Идеална за големи зъбни колела.

С измервателен обхват до 14,8 m³ линията MMZ T е най-голямата от измервате...

3D измервателни системи (MMZ E)

Идеален за зареждане на големи части в равнината на пода.

Порталните измервателни машини MMZ E са идеални за проверка на детайли, които се транспортират чрез подови конвейе...