Каталог
Каталог

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Oбратно към списъка

3D измервателни системи (ACCURA) на Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Запитване за продукт  

Решението, което расте заедно с вас

Производителността и прецизността са вашите основни приоритети? Със своята широка гама от конфигурации ZEISS ACCURA може да бъде адаптирана към вашите нужди - и бюджет. Освен това модулният дизайн прави системата устойчива на бъдещето: ACCURA може да бъде модифицирана, за да отговори на променящите се изисквания към конфигурацията, сензорите и софтуера.

Устойчивост на бъдещето

Благодарение на модулния си дизайн ZEISS ACCURA е готова да отговори на изискванията на бъдещето. Тя се развива заедно с вашите изисквания за оборудване, сензори и софтуер. Предварителното окабеляване за контактни и оптични сензори, както и за сканиране, прави ZEISS ACCURA незабавно мултисензорна.

Ниско тегло, висока динамика

Изработен от стомана и алуминий, мостът ZEISS ACCURA е изключително твърд, но тънък. Алуминиевите елементи са покрити с технологията CARAT на ZEISS за подобряване на температурната стабилност и експлоатационния живот. Намаленото тегло на движещите се части подобрява динамичната твърдост на машината.

Температурен диапазон от 20ºC до 26ºC

Мостът на ZEISS ACCURA е покрит с изолационна технология с пяна - нов вид високоефективна изолация. Капаците на корпуса осигуряват максимална изолация и минимална дебелина. Това дава възможност на оператора да избере температура в измервателната лаборатория между 20ºC и 26ºC.

Удобен за поддръжка дизайн

Всички панели на корпуса на моста могат да бъдат демонтирани и монтирани отново само с няколко стъпки. Това намалява времето, необходимо за поддръжка, и увеличава наличността на машината.

Точност в ъглите

Всеки размер на ZEISS ACCURA се предлага с максимално увеличен обхват на измерване. Това гарантира точност на измерването в ъглите.

Навигатор VAST

ZEISS ACCURA се предлага стандартно с технологията VAST navigator, която позволява още по-бързо калибриране, приближаване и сканиране, както и подобрена прецизност.

Опционален високодинамичен пакет

Пакетът High-dynamic Package превръща ZEISS ACCURA във високоскоростна измервателна машина. Той позволява скорост на движение до 800 mm/s. Поради високата скорост измервателната зона на машината изисква допълнителна защита. Лазерни скенери наблюдават защитната зона около машината. Ако някой навлезе в предпазната зона, ZEISS ACCURA незабавно забавя ход. Високоскоростните измервателни операции се рестартират автоматично, след като зоната бъде изчистена. Тази технология за безопасност е включена в пакета High-dynamic Package (Високодинамичен пакет).

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на 3D измервателни системи

3D измервателни системи (CONTURA)

Референтната машина в компактния клас

CONTURA - широката платформа на ZEISS за гъвкаво, надеждно и безкомпромисно осигуряване на качеството. Последното поколение е още по-п...

3D измервателни системи (XENOS)

Справка

ZEISS XENOS е у дома си навсякъде, където се изисква максимална прецизност - в измервателните лаборатории на изследователските институти, в космическата индустрия и...

3D измервателни системи (MMZ T)

Завладяващата комбинация от измервателен обхват и прецизност.Идеална за големи зъбни колела.

С измервателен обхват до 14,8 m³ линията MMZ T е най-голямата от измервате...

3D измервателни системи (MMZ E)

Идеален за зареждане на големи части в равнината на пода.

Порталните измервателни машини MMZ E са идеални за проверка на детайли, които се транспортират чрез подови конвейе...

3D измервателни системи (MMZ G)

Безпрецедентно величие

Големите мостови машини от линията MMZ G отговарят на най-високите изисквания: те разполагат с най-големия измервателен обхват от всички измервателни...