Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Многоканални пипети (Eppendorf Research® plus) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Винаги фокусирани върху нуждите на учените
С цел устойчиво насърчаване на здравето на нашите клиенти, Eppendorf представи концепцията PhysioCare Concept®. Ултралеката механична пипета Eppendorf Research plus не само отговаря на най-високите изисквания за прецизност и точност, но и ви предлага повече гъвкавост и максимална ергономичност. С новата 16- и 24-канална пипетна система за 384-ямкови плаки, която съчетава доказани концепции с нови иновации, Eppendorf отново надмина себе си.

Ултралеката пипета, която вълнува ръката ви
Механичната пипета Eppendorf Research plus съчетава повече от 60 години иновации в обработката на течности и е една от най-широко използваните пипети в света. Това я прави една от най-безопасните и ергономични пипети, които се предлагат днес. Микролитровата пипета Research plus помага за опазване на здравето на нашите клиенти в ежедневната им лабораторна работа. Тя е пионер в известната концепция PhysioCare Concept® на Eppendorf и значително намалява натоварването на ръцете и дланите по време на пипетиране. В Eppendorf Research plus е семейството пипети, което има най-ниско тегло и изисква най-малки работни сили. Още по-ниски работни сили могат да бъдат постигнати само с нашите електронни пипети Eppendorf. Наслаждавайте се на изключителна гъвкавост и избирайте между едноканални пипети с фиксиран или променлив обем, както и многоканални пипети с 8, 12, 16 и 24 канала.
Характеристики на продукта
Добро е усещането да знаете, че постъпвате правилно - да знаете, че работите с една от най-модерните пипети в света. Пружинен конус на върха, допълнителна опция за калибриране, подобрен дисплей за обема - и всичко това в една ултралека, напълно автоклавируема пипета: Това е пипетата Eppendorf Research plus.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Многоканални пипети

Многоканални пипети (Move It®)

Редовно прехвърляте проби от един формат съдове в друг - например от реакционни съдове в плаки - и търсите по-ефективно и по-безопасно решение? Новата пипета Move It® с регулируемо разстояние м...