Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Многоканални пипети (Move It®) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Редовно прехвърляте проби от един формат съдове в друг - например от реакционни съдове в плаки - и търсите по-ефективно и по-безопасно решение? Новата пипета Move It® с регулируемо разстояние между накрайниците ускорява и опростява едновременното пипетиране на няколко проби. Уникалният дизайн без тръбни връзки осигурява по-голяма прецизност и издръжливост, както и безопасност за потребителите и пробите.

Eppendorf предефинира от нулата пипети с регулируемо разстояние между накрайниците в съответствие със своите първокласни стандарти.

Move It® е резултат от исканията на клиентите за ефикасно и по-безопасно решение за пипетиране на множество проби едновременно от един формат съдове към друг, например от реакционни съдове към плаки. Какво прави новия Move It толкова уникален? Тя не изисква никакви тръбни връзки между конуса на накрайника и системата бутало-цилиндър. Това подобрява производителността на пипетирането: по-малкият брой движещи се части, които често са чувствителни, осигурява по-голяма прецизност и издръжливост. Move It може да се автоклавира. Това повишава безопасността на потребителите и пробите.

Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Многоканални пипети

Многоканални пипети (Eppendorf Research® plus)

Винаги фокусирани върху нуждите на учените
С цел устойчиво насърчаване на здравето на нашите клиенти, Eppendorf представи концепцията PhysioCare Concept®. Ултралеката механична пипета Eppe...