Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Високоскоростна центрофуга (CR30NX) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

С много високи скорости до 110 000 x g и капацитет до 6 L на цикъл, центрофугата CR30NX е нашето първокласно решение за голямо разнообразие от приложения до "началното ниво" на ултрацентрофугиране. За центрофугата CR30NX се предлага избор от 8 различни комплекта, съобразени с нуждите на вашето приложение, които съдържат ротор и подходящи консумативи.

С много високи скорости до 110 000 x g центрофугата CR30NX достига g-сили, които преминават в диапазона на ултрацентрофугирането, което я прави оптималното решение за лаборатории с широк спектър от приложения. От събирането на биомаса чрез непрекъснат поток до стъпките на разделяне на малки частици като вируси, органели, извънклетъчни везикули или наночастици - изключителната гъвкавост и производителност на това устройство покрива всички тях.
Иновативният ротор R9A2 с обем 4 x 1,5 л в комбинация с нашите уникални триъгълни бутилки от 1,5 л спомага за ускоряване на работния процес по събиране на биомаса, като намалява количеството бутилки, с които трябва да се работи. Големият сензорен панел за управление с до 1000 програми осигурява бърза и лесна работа. Функцията за управление на потребителите и документиране подпомага клиентите, работещи в регулирана среда. Освен това системата за самоблокиране на ротора с незабавно разпознаване на ротора осигурява безопасна и удобна ежедневна работа с устройството. При поставяне на ротора върху задвижващия вал той се разпознава незабавно от центрофугата, което води до регулиране на максималната скорост на ротора. Няколко допълнителни функции за безопасност, като например разпознаване на капака на ротора, разпознаване на дисбаланс или заключване на вратата, осигуряват възможно най-висока безопасност на потребителя.

Характеристики

  • Много висока скорост на центрофугиране до 110 000 x g с ротор с фиксиран ъгъл R30AT (30 000 об./мин.) и ротор с люлееща се кофа R25ST (25 000 об./мин.)
  • Максимален капацитет от 6 л (с 4 х 1,5 л уникални триъгълни бутилки или 6 х 1 л стандартни бутилки)
  • 6,5-инчов цветен LCD дисплей с висока разделителна способност и 10 различни езика
  • Многоезична работа (10 езика)
  • Температурен диапазон: от -20 °C до 40 °C
  • Всички ротори поддържат 4 °C при максимална скорост на ротора
  • Незабавно разпознаване на идентификатора на ротора и система за самоблокиране на ротора
  • Управление на потребителя и функция за документиране
  • Сензор за откриване на капака на ротора предотвратява въртенето на ротори без капаци
  • Тиха работа с <56 dB(A) за подобряване на работната среда

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Лабораторни центрофуги

Лабораторни центрофуги (MiniSpin®/MiniSpin® plus)

Мощни и лесни за използване центрофуги от начално ниво. Те са достатъчно малки, за да може всяко работно място да бъде оборудвано с "лична" центрофуга. Предлагат се два модела, които да отговарят н...

Лабораторни центрофуги (Centrifuge 5702/5702 R/5702 RH)

Искате ли да подобрите работната си среда? Компактният дизайн на фамилията 5702 от ултратихи нискоскоростни центрофуги позволява те да се поберат на почти всеки лабораторен стенд. Те могат да работ...