Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Лабораторни центрофуги (MiniSpin®/MiniSpin® plus) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Мощни и лесни за използване центрофуги от начално ниво. Те са достатъчно малки, за да може всяко работно място да бъде оборудвано с "лична" центрофуга. Предлагат се два модела, които да отговарят на вашите изисквания за производителност.

Мощните и лесни за употреба MiniSpin и MiniSpin plus са достатъчно малки, така че всяка работна станция да бъде оборудвана с "лична" центрофуга. Предлагат се два модела, които отговарят на вашите изисквания за производителност. MiniSpin plus осигурява скорост, достатъчна за разделяне в областта на молекулярната биология.

Съществуват реални персонални центрофуги в лицето на Minispin и MiniSpin plus на Eppendorf. Роторът, вътрешният капак на центрофугата и ключалката на капака са изработени от метал за максимална безопасност при работа.

Допълнителна опция за ротор за до 2 x 8-лентови PCR ленти.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Лабораторни центрофуги

Лабораторни центрофуги (Centrifuge 5702/5702 R/5702 RH)

Искате ли да подобрите работната си среда? Компактният дизайн на фамилията 5702 от ултратихи нискоскоростни центрофуги позволява те да се поберат на почти всеки лабораторен стенд. Те могат да работ...

Високоскоростна центрофуга (CR30NX)

С много високи скорости до 110 000 x g и капацитет до 6 L на цикъл, центрофугата CR30NX е нашето първокласно решение за голямо разнообразие от приложения до "началното ниво" на ултрацентрофугиране....