Каталог
Каталог

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Рестартирането ни е завършено!

Днес Irlbacher се представя с напълно обновен уебсайт. Новият уебсайт е със свеж, модерен дизайн и ясна, удобна за ползване структура и е достъпен на адрес www.irlbacher.com.

По време на редизайна ние поставихме голям акцент върху удобството за потребителя. Чрез главното меню или директно през началната страница например можете бързо да се ориентирате в нашите сектори, умения, компанията и предложенията ни за кариера. Нашата 360° услуга за разработване и производство също е достъпна чрез началната страница. Тук се използва нашият собствен HMI демонстратор, за да се покаже ясно какво се има предвид под нашата 360° услуга и колко широк е днес спектърът на нашите производствени възможности.

Ако имате въпроси относно отделни технологии или ако търсите човек, който да ви помогне да изведете продукта си на следващото ниво, очакваме вашето обаждане или имейл.

Забавлявайте се с нашия нов уебсайт. Сигурни сме, че ще откриете предложения и идеи, които не сте виждали досега!

Очакваме с нетърпение да работим заедно по вълнуващи проекти!

Още новини

  • Интуитивни HMI за международния пазар
  • Haptic touch HMI работи и без дисплей...

Благодарение на водачите, изрязани в сензорния екран, пръстите ви винаги знаят къде се намират. П...

Защо ви трябват печатни платки, когато можете да отпечатате електроника върху стъкло? Групата Irlbacher обработва специално стъкло за различни индустрии повече от 80 години. Със своята патентована технология Impatouch компанията от Шонзее демонстрира в различни приложения, че задната страна на стъклото може да се използва като носител на вериги и че електрониката може да се монтира директно върху стъклото