Каталог
Каталог

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Запознайте се с разнообразието от помпи FLUX на тазгодишното изложение ACHEMA във Франкфурт.

Посетете ни в зала 8; щанд F 24 и се запознайте с нашето богато продуктово портфолио

Под мотото "Разнообразие, което се движи" ви каним да откриете света на нашите помпени технологии. Нашата широка продуктова гама, известна със своето качество, надеждност и издръжливост, се характеризира също така с безопасност и лесно управление.



Продуктовото портфолио на FLUX отразява гъвкавостта, необходима за успешното справяне с най-взискателните предизвикателства.Нашите акценти на изложението ACHEMA 2024: Потопяема центробежна помпа VERTIFLOW F 728 - Новото поколение потопяеми центробежни помпи за екстремни работни условия. Подходяща като стационарна циркулационна и филтърна помпа за дебит до макс. 750 л/мин. Характеризира се с интелигентна конструкция, която може да се адаптира изключително лесно към съответното приложение. Серията е абсолютно безопасна за работа на сухо до дълбочина на потапяне от 600 mm без лагери в областта на флуида.

От друга страна, дълбочина на потапяне до 1800 mm може да се реализира чрез монтиране на плъзгащ лагер. Перисталтична помпа PERIPOWER - разработена за най-трудните приложения. Перисталтичните помпи са самозасмукващи и с диаметър на маркуча от 10 до 200 mm са изключително гъвкави в процеси с абразивни, вискозни и съдържащи твърди частици среди. PERIPOWER постига дебит до 300 m³/h и позволява щадящо изпомпване дори на чувствителни към срязване среди. Предлаганите материали за маркучи NRH, NBR или EPDM, също и с качеството на FDA, са устойчиви на почти всички възможни медии. Благодарение на ролковата си технология помпите са особено енергийно ефективни и щадящи маркуча.

Тяхната здравина и лесна поддръжка превръщат PERIPOWER в надежден партньор за вашето приложение. Санитарна MINIFLUX - Малка, лека и хигиенична, тази усъвършенствана помпа за IBC контейнери е идеалното решение за помпени задачи с високи хигиенни изисквания. Sanitary MINIFLUX е проектирана така, че да минимизира мъртвото пространство, има висококачествени повърхности и не изисква механично уплътнение.

Помпата може да се демонтира бързо и без инструменти, почиства се лесно и затова е идеална за приложения във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Но разнообразието на FLUX не свършва дотук. Продуктовата гама на FLUX включва и добре познатите барабанни помпи и помпи с прогресираща кухина, пневматични мембранни помпи, магнитно свързани центробежни помпи, двигатели, разходомери, смесители и широка гама от аксесоари.

Гамата се допълва от усъвършенствани системи за изпразване на барабани, като VISCOFLUX mobile S за силно вискозни среди, и компактни системи за дозиране, като FLUX FILL GT, които са предназначени за допълнително опростяване и оптимизиране на производствените процеси. Посетете ни в зала 8, щанд F24, и се убедете как нашите помпи не само задвижват процесите, но и осигуряват правилното решение за всяко приложение. По време на посещението си можете да се насладите на нашия вкусен мек сладолед и разнообразни закуски - перфектната комбинация за стимулиращи разговори.

Още новини

Какво е KLIMAfit?
С KLIMAfit - проект в съответствие с насоките за финансир...

от 28.11.2023 г.-.30.11.2023 г

SUR/FIN NASF



Кливланд, Охайо/САЩ Изложител: FLUX Pumps Corporation USA

<...
FLUX-GERÄTE GMBH получи печата "Работодател на бъдещето
Надеждно извличане на суровини за производство на сапун