Каталог
Каталог

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - Работодател на бъдещето

FLUX-GERÄTE GMBH получи печата "Работодател на бъдещето

Ориентация към бъдещето и качество като работодател - за това FLUX получи наградата "Работодател на бъдещето" от Германския институт за иновации за устойчивост и цифровизация (DIND). Инициативата е подкрепена от бившия федерален министър на икономиката Бригите Циприс. Наградата помага на компаниите да се позиционират във "войната за таланти", за да привличат и задържат таланти въпреки недостига на квалифицирани работници. Отличени са иновативни компании с ясна стратегия за цифровизация, които преследват цели за устойчивост и предлагат привлекателни условия на труд.

Акцентът е върху модерното лидерство и дружелюбността към служителите. Например плоските йерархии, гъвкавите модели на възнаграждение или придобивките за служителите, както и индивидуалните възможности за обучение и по-нататъшно образование са включени в цялостната картина, която се създава с помощта на матрица за оценка, разработена с участието на експерти от бизнеса и науката. Наградите се връчват по време на различни събития за създаване на мрежи.


За DIND:

Германският институт за иновации за устойчивост и цифровизация (DIND) подкрепя компаниите да станат подходящи за бъдещето. За тази цел DIND си сътрудничи с експерти от бизнеса, науката и политиката, провежда проучвания от името на партньорите и изследва компаниите за важни аспекти на бъдещата им жизнеспособност. Примерите за успешна трансформация имат за цел да дадат важни импулси на икономиката. Наградите на DIND са ценен комуникационен инструмент за компаниите. Те помагат да се намерят подходящи партньори и служители, за да станат още по-иновативни, устойчиви и дигитални.

Още новини

Какво е KLIMAfit?
С KLIMAfit - проект в съответствие с насоките за финансир...

от 28.11.2023 г.-.30.11.2023 г

SUR/FIN NASF



Кливланд, Охайо/САЩ Изложител: FLUX Pumps Corporation USA

<...
Надеждно извличане на суровини за производство на сапун