Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Повишете стандарта си с Mastercycler® X40

С Mastercycler® X40 ежедневните ви лабораторни дейности ще бъдат не само надеждни и ефективни, но и повишени: Нашият нов продукт предлага доказана надеждност, а висококачественият термоциклер вече е достъпен за всяка лаборатория. Открийте Mastercycler X40 и всички негови предимства, които ще издигнат работата ви до нов стандарт.
Възпроизводимата амплификация на нуклеинови киселини и надеждната температурна хомогенност са задължителни за нашия PCR циклер Mastercycler X40. В комбинация с интуитивния потребителски интерфейс със сензорен екран и ергономичната работа с една ръка новият Mastercycler X40 повишава вашия стандарт в PCR. Чувствайте се свободни да използвате епруветки от 0,1 ml, 0,2 ml или лентички за епруветки и по ваш избор всякакъв вид 96-ямкова PCR плака, като капакът SafeLid сигурно защитава вашите проби от изпаряване. Градиентът с 12 колони улеснява оптимизирането на различните температурни стъпки във вашия PCR протокол. При прехвърляне на протоколи от по-бавни модели циклери към Mastercycler X40 можете да се възползвате от удобната функция за миграция на програмата, която автоматично адаптира скоростите на рампата, за да съответства на вашия добре изпитан PCR протокол с точно същото време на работа.

За дигиталното бъдеще във вашата лаборатория Mastercycler X40 може да бъде директно свързан към нашия VisioNize® Lab Suite за мониторинг, одитни пътеки и документация.

За постигане на целите за устойчивост Mastercycler X40 се предлага в чиста картонена кутия с минимално количество прахозащитни пластмасови торбички и намалено кратко ръководство. Малкият отпечатък и ниското тегло намаляват CO2 отпечатъка, породен от транспортирането, а ниската му консумация на енергия допринася за ежедневното намаляване на емисиите на CO2. Изчистеният и модерен дизайн е съсредоточен върху интуитивното и удобно потребителско изживяване.

Още новини

Takara Bio Inc (Takara Bio) и Eppendorf SE, две водещи компании в областта на науките за живота, имат удоволствието да обявят сътрудничеството си по стратегическо споразумение за съвместен маркетинг.
промоции 01 септември 2023 г. - 31 декември 2023 г
В Eppendorf осъзнаваме ключовата роля, която пластмасовите консумативи играят в лабораторията. В същото време сме наясно, че балансирането между изискванията на съвременната наука и грижата за околната среда е ключово предизвикателство за управлението на лабораториите за науки за живота. Затова следваме принципа "Намаляване, повторна употреба, рециклиране" винаги и навсякъде, където е възможно, и все повече залагаме на използването на суровини на биологична основа.

Тази година базираната в Хамбург компания за науки за живота Eppendorf SE връчва престижната си н...

Едноканалните пипети Eppendorf Xplorer® и Xplorer plus са сертифицирани с етикета ACT® от...

Тъй като научноизследователската и развойната дейност е индустрия, която отнема много време, има...