Каталог
Каталог

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Автоматизация в съвършенство - HERMLE на EMO 2023

От 18.09.23 г. до 23.09.23 г. Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG ще се представи на 560 м2 в зала 12, щанд C30, вярна на мотото си - всичко от един източник - три напълно оборудвани решения за автоматизация и един фрезово-обработващ център. Всички машини демонстрират технологичните предимства на продуктите на HERMLE с интересни операции за обработка.


Със своите обработващи центрове HIGH-PERFORMANCE-LINE и PERFORMANCE-LINE HERMLE AG от години е еталон в най-различни отрасли, които изискват прецизни, висококачествени и дългосрочно точни машини. Недостигът на квалифицирани работници, а също и икономическият натиск за използване на автоматизирани системи непрекъснато се увеличават през последните години. Така например HERMLE AG още на ранен етап създаде свое дъщерно дружество за автоматизация - HERMLE Systemtechnik GmbH. С дял на автоматизацията, който оттогава е нараснал до над 50 %, това беше много далновидно решение, което днес се отплаща повече от добре. Ето защо фокусът на ЕМО ще бъде насочен и към областта на автоматизацията и цифровизацията. Тук са показани три различни подхода, както за широк спектър от части, така и за надеждно и икономично производство на висококачествени компоненти.


HERMLE AG посвещава цяла тематична област на развитието на технологиите. Тук специалистите ще отговорят на въпросите на потребителите относно новите производствени технологии, циклите на фрезоване и струговане, цифровите компоненти и специалния хардуер.

Роботизираната система RS 05-2, адаптирана към C 12 -
за детайли до 10 кг с едновременно съхранение на високи и отделни детайли в най-различни модули за съхранение.

Роботизираната система RS 1, адаптирана към C 250 - може гъвкаво да захваща, стяга и съхранява детайли до 15 кг и палети до 60 кг. Максимална гъвкавост с много висока надеждност на процеса.

Системата за гъвкаво манипулиране HS, адаптирана към C 32 -
за детайли до 450 кг (тежката версия до 1200 кг), транспортира и съхранява палети в два модула за съхранение.

Версията за фрезоване/обработка на C 42 допълва списъка с експонати и използва ефектен процес на фрезоване/ротационна обработка, за да демонстрира процеса на фрезоване "powerskiving" за вътрешно и външно назъбване и "елхово фрезоване" за компоненти на космически двигатели.

Още два обработващи центъра Hermle, модел C 32, могат да бъдат намерени при нашите партньорски компании EMUGE-FRANKEN и HEXAGON.


Разбира се, на ЕМО не трябва да липсва демонстрационната част Bulli/T1, произведена в рамките на вътрешното изложение и предизвикала сензация на Деня на отворените врати през април.

Още новини

Следваща спирка EMO 2023
захващане, затягане, зареждане и обработване – и то денонощно

Роботизирана система RS 1 с 3 модула за съхранение на стелажи - адаптирана към два обработващи це...

собственото решение за автоматизация на Hermle за множество модели на машини

С манипулато...