Каталог
Каталог

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Контрол на масовия поток #предифинирано

Бърз и стабилен, доказан и прецизен

Открийте сега: Серия FLEXI-FLOW от Bronkhorst High-Tech BV

Съвсем ново ниво на управление на масовия потокһттр://....
"FLEXI-FLOW е най-новата ни серия регулатори на масовия поток. С този революционен уред ние можем не само да измерваме и контролираме дебита и температурата на газа, но и да измерваме и контролираме налягането нагоре и надолу по веригата във вашия процес с един гъвкав уред . Това е бъдещето на контрола на масовия поток."

"FLEXI-FLOW се базира на наистина уникална технология за измерване на масовия поток с термична обработка, която съчетава бързи и стабилни чип сензори с осъществима и точна байпасна технология. Разберете как тя може да ви бъде от полза." - Винсент Хенгевелд, продуктов мениджър на FLEXI-FLOW

Стабилен контрол на газовия поток за аналитична апаратура
Контролерите на масовия газов поток са важни компоненти в много аналитични техники, като например масспектрометрия, хроматография, атомна спектроскопия и анализ на горенето. Например, компактните регулатори на газовия поток се използват за подаване на газове към колазионна клетка (реакционна клетка) като част от ICP-MS инсталация.

Регулаторът на масовия поток на газ FLEXI-FLOW е подходящ за тези процеси, при които се изисква стабилен контрол на потока на газ, компактност, краткосрочна и дългосрочна стабилност и съвместимост с използваните газове.



Още новини

на измерватели и контролери на газови потоци MASS-STREAM™
Разширяване на серията IQ + FLOW® със сензори, изолирани от медиите

На много пазари се наблюдава преход към миниатюризация. Например в лабораториите работното простр...