Каталог
Каталог

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Разширяване на серията FLEXI-FLOW Compact

Усъвършенствани многофункционални масови разходомери/контролери за газове

Въз основа на успеха на известната серия FLEXI-FLOW Compact, Bronkhorst представя обширно разширение на линията, предлагащо несравнима гъвкавост и прецизност при измерването и контрола на газовия поток. FLEXI-FLOW Compact поставя нов стандарт за компактност, функционалност и адаптивност, като обслужва разнообразни приложения с прецизност и ефективност.

Последната итерация на серията FLEXI-FLOW Compact въвежда редица иновативни модели и функции, включително уреди, пригодени за по-ниски диапазони на потока, започващи от 0-5 млн./мин. Освен това серията вече включва инструменти с долна част за приложения, при които се изисква монтаж отгоре, и регулатори на потока, оборудвани с интегрирани спирателни клапани, за да се осигури по-висока степен на херметичност или да се даде възможност за аварийно изключване. Едно от ключовите подобрения в серията FLEXI-FLOW Compact е включването на комуникация EtherNet, което осигурява безпроблемна свързаност и възможности за интеграция за съвременните индустриални среди.

Новите модели, подобно на оригиналните уреди FLEXI-FLOW Compact, използват уникален сензор с проходно разположен чип, съчетан с доказана байпасна технология. Тези термомасови разходомери и контролери осигуряват изключителна производителност, като могат да се похвалят с намаляване на размера с 35% в сравнение с традиционните инструменти, което ги прави най-малките на пазара за диапазони на потока до 20 ln/min.

Усъвършенстваната сензорна технология осигурява не само стабилен контрол на дебита, но и бърза реакция, с време за установяване, по-малко от 150 ms, което улеснява прецизния контрол дори при динамични условия на процеса. Вградените сензори за температура и налягане, както и вградената база данни за газовете, осигуряват несравнима точност при различни параметри на процеса, което прави уредите FLEXI-FLOW Compact адаптивни към широк спектър от приложения. Освен това уредите предлагат всеобхватни функции за наблюдение и контрол, включително интегрирани сензори за температура и налягане, USB-C порт за лесна настройка, опционална Bluetooth комуникация за
подобрена достъпност и индикация на състоянието NAMUR чрез цветни светодиоди и цифрови изходни параметри.

Независимо дали става въпрос за предварително конфигурирани модели, решения, вградени по поръчка, или персонализирани многоканални системи, серията FLEXI-FLOW Compact предлага несравнима гъвкавост, за да отговори на специфичните изисквания на приложението. С безплатните и интуитивни софтуерни инструменти за конфигуриране, диагностика и прогнозна поддръжка Bronkhorst гарантира безпроблемна интеграция и оптимална производителност в различни индустриални условия.

Опитайте следващата еволюция в областта на масовия контрол на дебита с разширената серия FLEXI-FLOW Compact на Bronkhorst - предефиниране на прецизността, гъвкавостта и ефективността при управлението на газовия поток.

Още новини

на измерватели и контролери на газови потоци MASS-STREAM™
Разширяване на серията IQ + FLOW® със сензори, изолирани от медиите

На много пазари се наблюдава преход към миниатюризация. Например в лабораториите работното простр...

Бърз и стабилен, доказан и прецизен