Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

06.10.2021 00:10

Круизен терминал Ostseekai

Успешна комбинация от старо и ново

Независимо дали става въпрос за награждаван жилищен комплекс в Дания, необикновена музейна сграда във Франция или водна кула в Люксембург - навсякъде по света собственици на сгради, архитекти, проектанти и монтажници на фасади избират решения от SYSTEA. Особено когато става въпрос за представителни сгради, хората обичат да залагат на нашите висококачествени и издръжливи системи за подконструкция. Това показва, че решенията на SYSTEA могат да се използват за всички видове строителни проекти, независимо дали става въпрос за търговски, жилищни или обществени сгради.

В северната връзка към съществуващия терминал Ostseekai в пристанището на Кил беше изграден още един терминал на площ от 3700 m². Новият круизен терминал е проектиран заедно със съществуващата сграда на терминала като част от ансамбъл. Сградата се превръща в отражение на движенията, тъй като заоблената форма на фасадата улавя линиите на посетителските потоци и траповете и ги интегрира в архитектурата като неразделни компоненти.
Характерни за фасадата са големите стъклени повърхности, които осигуряват прозрачност, както и извитите и невидимо закрепени касети Alucobond в тавана и във входната зона. Освен това окаченият таван е проектиран с плоски, видимо закрепени панели Alucobond.

Още новини

В епоха, характеризираща се с недостиг на работна ръка и все по-кратки срокове за вземане на реше...

Когато си помислите за Баухаус в Берлин, автоматично го свързвате с Гропиус. С новата сграда на B...

С незабавен ефект SYSTEA се предлага с BIM съдържание на всички системи за подпокривно строителст...