Каталог
Каталог

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Търсен и намерен надежден енкодер

Модулната енкодерна платформа Sendix Plus превръща продуктите от каталога в приложения

В индустриите с особено тежки условия на околната среда енкодерите са незаменими за отчитане на положението, скоростта и скоростта. Въпреки това, ако поставим в зависимост от електромеханичното оборудване температурите, силните удари и вибрации, както и праха, корозивните химикали или твърдата кал, на които трябва да издържат приложенията, тогава изглежда, че тук има фундаментално несъответствие: Противопоставянето между изключително прецизното и точно измерване и особено здравата конструкция на околните компоненти. За да бъдем по-точни: От една страна, прецизни механични енкодери с филигранна конструкция, валове и лагери. От една страна, тежкотоварни машини, които не се спират пред гранит или стомана.

Modular е най-подходящото решение Инкременталните енкодери се утвърдиха в сектора на мобилната автоматизация, както и в много други отрасли с особено тежки условия на околната среда. През последните години изискванията към тях се увеличиха неимоверно. Непрекъснато увеличаващите се функционалности, по-високата ефективност и изискванията за качество на работния процес изискват мощна и най-вече мащабируема система за автоматизация. Защото колкото е различно приложението, толкова са различни и изискванията на потребителите. Не съществува такова нещо като идеален енкодер за всички случаи. Може обаче да съществува перфектната модулна система от енкодери: модулна продуктова гама с адаптирани варианти за всяко приложение, дори и при най-екстремните условия. Лесен за намиране и рентабилен за внедряване.

A Sendix трябва да е там За да се създаде персонализирано и функционално приложение от продукт от каталога, Kübler разчита на мащабируема, модулна продуктова гама, която може да се разширява според нуждите и разбираемо предлага най-доброто решение. Въз основа на доказаната серия енкодери Sendix, която се наложи в много отрасли благодарение на защитената си конструкция с напълно блокирани лагери, модулната продуктова гама се превърна в Sendix Plus. Sendix Plus съчетава максимална здравина с максимална модулност. Уникалната лагерна сглобка на Sendix с дизайн Safety-Lock™, която се предлага както във вариант с вал, така и с кух вал, функционира надеждно и най-вече без повреди дори при екстремни условия. Енкодерите Sendix се отличават с особено големи, висококачествени сачмени лагери с оптимално оразмерени хлабини.

Оптималният вариант бързо и икономично С тази изключително здрава лагерна конструкция, продължена в дизайна Safety-Lockplus™, енкодерите Sendix устояват на удари, вибрации и грешки при монтажа. Сега те се отличават с още по-голяма здравина и са особено подходящи за взискателни приложения на открито от различните класове. Целта зад модулната линия: ако е необходим здрав енкодер, оптималният вариант за индивидуалното приложение се определя бързо и винаги с оглед на разходите.

Още новини

Очакваме с нетърпение да ви видим в

Търговското изложение Sindex в Берн


Нови енкодери PROFIsafe, базирани на платформата Industrial Ethernet.
Индустриалната мрежа E...

Системи с измервателни колелаСистеми за измерване на скорост, определяне на позиция и измерване н...

Благодарение на ранните технологични дискусии се появи решение с добавена стойност, което е устойчиво на бъдещето.
Подходящи ротационни енкодери, енкодери с проводниково задвижване и LCD сензорни дисплеи за вашето приложение.