Каталог
Каталог

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Относно Borrmann Brenner Berlin GmbH

Фирмата Borrmann Brenner Berlin GmbH е основана през 1949 г. в Берлин. В първите години фирмата произвежда основно горелки за нагряване на битум за малки занаятчийски предприятия, особено в областта на строителството и покривните работи.

С разпространението на пропан-бутана като мобилен и чист енергиен източник в строителния сектор се появяват нови възможности за замяна на обичайното дотогава отопление с въглища или дърва.

През следващите години деловите контакти с Германската федерална поща водят до разширяване на производствената гама на ръчни горелки за запояване, както и на горелки за битумни печки за отливане на кабелни втулки.

Привличането на големи клиенти е обявената маркетингова цел. Философията на компанията още в самото начало се фокусира върху иновативни продукти с отлично качество и интензивна поддръжка на клиентите. Тази стратегия позволи на компанията да спечели допълнителни клиенти, като например Германските федерални железници и редица големи компании за доставка на енергия.

Когато в началото на седемдесетте години Deutsche Bundespost променя технологията на свързване на кабели, на пазара няма подходяща гама горелки за обработка на новоразработените термосвиваеми ръкави. С иновация на горелката, разработена от Borrmann Brenner Berlin GmbH, тази празнина на пазара беше запълнена и цялата Bundespost беше оборудвана. Въз основа на това телекомуникационните компании в Белгия, Швейцария, Австрия, България, Южна Африка и Чешката република също са снабдявани с тези горелки в продължение на много години. Понастоящем се работи за откриване на пазари в Югоизточна Европа, Близкия изток и Африка.

Към края на 70-те години на миналия век компанията успява да заеме изцяло и пазарния сегмент на газови горелки за пътностроителни машини, като активно предлага атрактивни решения.

През 1994 г. седалището на компанията и производството са преместени в Барут/Марк - ОТ Шьобендорф във федерална провинция Бранденбург.

Borrmann Brenner Berlin GmbH е сертифицирана по DIN EN ISO 9001 от 1998 г

Газови бутилки

Бутилка за пропан-бутан с вместимост 1 литър с клапан, основа и кука за окачване. Най-малката бутилка, бутилка за майстори.
175Bar тестово налягане. Количество за пълнене 425 г пропан/течен га...

Газови бутилки без основа

Бутилка за пропан-бутан от 1 литър с клапан и кука за окачване. Без основа. Най-малката бутилка, бутилка за майстори.
175Bar тестово налягане. Количество за пълнене 425 г пропан/течен газ, екв...

Колички за газови бутилки

Комплектът е много подходящ

за
  • екологичен контрол на плевелите
  • Изсушаване на бетон/плочи
  • Асфалтиране
  • Битумни работи
  • и т.н
Транспортн...

Транспортни стелажи (Transport and transfer rack)

Стойката за транспортиране и прехвърляне изпълнява две важни функции:

  • Транспортиране на напълнени бутилки за втечнени газове с тегло 5 и 11 kg до мястото на пълнене или до мястото на из...

Газови горелки

С нашите газови горелки ние се възприемаме като компетентен доставчик в областта на технологията на газовите горелки за индивидуална употреба в хранително-вкусовата промишленост и строителството. Г...

Газови горелки

Гамата ни от газови горелки се захранва с екологичен и енергоспестяващ пропан или бутан. Предлагаме технология за горелки като пръстеновидни горелки, овални горелки, еднопламенни газови горелки, мн...

Газова горелка 1-гориво

Мощна газова горелка с един пламък 18KW при 1,5bar

Върхова газова горелка с пиезозапалване супер производителност и безопасност.
Горелката е оборудвана с контрол на...

Газова горелка с 3 горелки

Мощна газова горелка 3-горивна 37,9 KW при 1,5 bar

Топ газова горелка, супер производителност и безопасност. Идеална горелка за бойлери.

Горелката е оборудвана с к...

Горелка за заваряване на покривен филц

Ръчна горелка за строителството с 2х капак 50

  • Ръчна горелка за строителство с двоен капак. Пълна дължина 660 mm
  • Двойно по-голяма мощност с ръчна горелка...

Горелка за готварска печка

Горелките могат да се произвеждат с различни дължини и конфигурации. Температура на околната среда за вентилите макс. 60°C. Запазваме си правото да правим технически промени.

Горелки за свиване на материала

Технически характеристики на комбинираната горелка за запояване и свиване с автоматично регулиране на пламъка в зависимост от UVV

Вложки за горелки с фиксирано регулиране за запояване и...

Странична горелка

Редова горелка, 3 пламъка

Редова горелка, 5 пламъка

Горелките могат да се произвеждат с различни дължини и с различно оборудване. За вариантите на оборудване вижте покриващия лист н...

Област на приложение:

Отопление на котли, пещи и машини в промишлеността и търговията

...

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Ние сме вашият цялостен доставчик на арматура и горелки за втечнен нефтен газ за професионални по...