Каталог
Каталог

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Газови горелки от Borrmann Brenner Berlin

Област на приложение:

Отопление на котли, пещи и машини в промишлеността и търговията

Структура на програмата:
С тази програма ние предлагаме лъчисти горелки и горелки за печки за икономично отопление на котли и машини, както и за много специални задачи. Изискванията към такива отоплителни системи са разнообразни и различни. Поради това често не е възможно да се използват стандартни уреди за различните приложения. Поради тази причина освен стандартните горелки по заявка се произвеждат и специални горелки и специално оборудване, които са оптимално адаптирани към условията на работа в зависимост от проблема, за да се осигури икономично и рационално използване.

Технически характеристики:
Borrmann Brenner Berlin е разработил модулна система за тези системи горелки. В зависимост от изискванията, от тези устройства може да се персонализира отоплителна система. Струйните и готварските горелки се произвеждат в различни форми и дизайни и се състоят от отделни горелки, които са монтирани върху обща смесителна тръба. Формата на носещата тръба и по този начин цялостната форма на системата от горелки, както и ъгловото положение на пламъците, се адаптират към съответната горивна камера и формата на котела или пещите, които трябва да се отопляват.

Основното предимство на конструкцията е, че цялата горелка се управлява от централна дюза, която е разположена така, че основният въздушен всмукване за производство на газо-въздушна смес се осъществява извън горивната камера, така че да се гарантира перфектно изгаряне. Моля, обърнете внимание на дължините на вграждане в чертежите на горелките.
Показваме ви примери за струйни или готварски горелки с пръстеновидна, овална и редова форма.
Всички горелки имат висока мощност дори при малки размери, не са чувствителни към течение или вибрации и са надеждни при груба експлоатация на строителната площадка.
В допълнение към производството на стандартни уреди ние можем да проектираме горелки за вашите специални изисквания, при което поемаме проектирането, планирането и изграждането на уредите, захранвани с втечнен газ. Управлението и регулирането на горелките също може да бъде включено в нашата оферта. Моля, изпратете ни вашите данни.


По правило машинните горелки са уреди с голям дебит на газа и поради официалните разпоредби трябва да бъдат оборудвани с предпазни устройства в съответствие с предназначението и целта им, за да се предотвратят опасностите, които могат да възникнат от неизгорял изходящ газ.

Поради тази причина предлагаме нашите горелки в различни варианти на оборудване, за да могат да бъдат оборудвани в съответствие с предназначението и указанията на търговските асоциации, правилата за предотвратяване на злополуки и ADR.

Ще се радваме да ви консултираме при избора на необходимите варианти на оборудване.

Още новини

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Ние сме вашият цялостен доставчик на арматура и горелки за втечнен нефтен газ за професионални по...