Каталог
Каталог

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Относно SITEMA GmbH & Co. KG

Ние сме специалистите
SITEMA е единствената компания в света, специализирана изключително в разработването и производството на устройства за затягане и линейни спирачки за кръгли пръти. Резултатът от тази специализация е: SITEMA е международно уважаван партньор на производителите на машини. Ние сме специализирани в обезопасяването, затягането и фиксирането на товари при аксиално движение. Това е област, в която от много години сме водеща търговска марка, особено с нашите SITEMA Clamping Heads. Наред с широкото ни продуктово портфолио предлагаме уникални консултации и опит в областта на решенията, за да посрещнем всяко предизвикателство.

Върховен опит
Още през 1979 г. SITEMA разработи първата система, позволяваща предаването на високи спирачни сили на хидравлични асансьори чрез триене директно върху буталния прът. Тази нова технология беше в основата на продължаващото развитие и диверсификация в голямо разнообразие от различни притискащи глави. Днес SITEMA произвежда хидравлично, пневматично, механично и електрически задвижвани притискащи глави за много различни приложения.

Устройство за затягане на цилиндъра (KFE)

Електрическо заключване

Електрическият заключващ модул KFE се използва като безстепенно заключващо устройство за кръгли пръти и задържа аксиални сили в двете посоки на нато...

Специални решения за притискащи глави

В SITEMA няма нищо, което да не съществува!

От изключително малки до много големи захващащи глави за пръти с диаметър до 300 милиметра. Независимо дали става дума за външни условия, при отр...

Електропневматичен модул (EPM)

Електропневматичният модул EPM действа като интерфейс между (електрическо) захранване/контрол и пневматична притискаща глава SITEMA.
Всички пневматични притискащи глави SITEMA с работно наляга...

Механичен задвижващ механизъм за клапани MVA

Обезопасете скъсването на веригата с пълния комфорт на пневматичната притискаща глава SITEMA
Когато трябва да се обезопаси товар срещу скъсване на окачващо устройство (напр. верига), много кли...

Прикрепване на пръта STB

Прикрепване на пръта STB

Сигурна връзка между пръта и машинната част
Притискащите глави на SITEMA задържат безопасно натоварванията и силите върху кръгли пръти. Ето за...

Автоматичен обезвъздушител

Автоматичният обезвъздушител SITEMA е специално проектиран за използване със затягаща глава SITEMA. Той гарантира, че хидравличната система се обезвъздушава постоянно.
Въздушните мехурчета в х...

SITEMA и AME се представиха заедно на IFPE 2023 в Лас Вегас, САЩ. Благодарим на всички, които ни посетиха на нашия щанд.