Каталог
Каталог

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Относно HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - Вашият партньор за производствената машина
През 1977 г. HEMA стартира като малка компания с няколко служители в Зелигенщадт. Днес повече от 600 служители по целия свят работят на локации в Германия, Италия, Румъния, Китай и САЩ. Международна мрежа от опитни търговски партньори осигурява тесен контакт с нашите клиенти - по целия свят.

С нашата широка гама от продукти ние Ви предлагаме цялостно продуктово портфолио за производствената машина. Нашето портфолио включва системи за защита, системи за захващане и спиране, както и системи за виждане.

Системи за защита
Повече от 40 години произвеждаме системи за защита на машини от всякакъв вид. Предлагаме ви широка продуктова гама от сифони, произведени индивидуално според вашите изисквания, цялостни системи за задни стени, системи за ролкови капаци и престилки, спирални пружини и телескопични стоманени капаци

Системи за притискане и спиране
Нашите пневматични системи за притискане и спиране включват продукти за ротационно позиционно притискане в различни посоки на действие, за бързо и безопасно притискане и спиране на прътови товари или за транслационни приложения за почти всяка система за линейно водене.

Системи за наблюдение
С третата ни продуктова гама, системите за наблюдение, предлагаме прозорци за безопасност на машините, въртящи се прозорци и системи за LED осветление.

Уредби за дезинфекция

Разработихме нашата HEVI GATE за бърза и лесна дезинфекция на дръжката на количката за пазаруване. Простата работа на устройството прави дезинфекцията на количката за пазаруване лесна, удобна и без...

Уредби за дезинфекция (Clean-Ice)

Едно от най-големите предизвикателства в хранително-вкусовата промишленост, в търговията и продажбите е спазването на съответните хигиенни разпоредби, по-специално намаляването на вредните микроорг...

Εγκαταστάσεις καθαρισμού αέρα (Clean Air)

Прекарваме по-голямата част от живота си на закрито, където дишаме най-много въздух. Въпреки това въздухът в помещенията може да бъде до сто пъти по-замърсен от този на открито.

Например...

Почистващи ножове

Водачите на металорежещите машини трябва да се поддържат чисти от стружки и отломки. Затова чистачките са важни. Чистачките за направляващи са специално проектирани да заемат минимално пространство....

Нашите въртящи се прозорци разчистват гледката
Мощните системи за затягане RotoClamp на HEMA са идеални за затягане на ротационни позиции в оси, маси и въртящи се глави на машини. Тъй като системата за затягане работи на принципа на безопасност при повреда, тя затяга осите бързо и с голяма сила дори в случай на прекъсване на електрозахранването.