Каталог
Каталог

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Относно Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Ремаркета за професионална употреба

  • Ремаркета за леки автомобили
  • РЕМАРКЕТА С ВЪЗДУШНА СПИРАЧКА
  • РЕМАРКЕТА ЗА КАМИОНИ
  • СПЕЦИАЛНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH произвежда повече от 570 модела в диапазона от 0,6 до 7,0 т общо тегло в над 25 серии.

Освен ремаркета за леки автомобили, комбита, строителни машини, дълги материали, кабели и контейнери, трипътни самосвали, платформени и боксови ремаркета, гамата ремаркета включва и мобилни бариери и табла за предварително предупреждение, както и ремаркета за поддържане на трасета за пътища и магистрали.

Ремаркетата, произведени в Trebbiner, са предназначени за търговска употреба. Те трябва да се справят с тежкото ежедневие с високи натоварвания. Поради това рамите на ремаркетата са изцяло заварени и напълно горещо поцинковани. Клиентите ни от сектора на търговията, търговския и браншовия сектор оценяват това.

Ние поставяме особено високи изисквания към нашите местни и чуждестранни доставчици. Така по принцип използваме само маркови оси с отлично поведение на окачването, голям пробег, както и без нужда от поддръжка на колесните лагери и окачването.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH е основана през пролетта на 1997 г. и се управлява от тримата управляващи съдружници. Самата фабрика може да се основава на дългогодишните традиции на ремаркетата Trebbiner. Нейната ефективност и сила се основават на креативност, съчетана с модерни технологии.

Понастоящем компанията разполага с мрежа от над 150 дилъри в Германия. Тази дилърска мрежа е основа за бързо и неусложнено сервизно обслужване и дистрибуция на резервни части.

Удовлетворението на нашите клиенти има най-висок приоритет в политиката на компанията. Ето защо ние си поставяме високи международни стандарти за качество. След много задълбочена подготовка и големи усилия Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH получи сертификат по DIN EN ISO 9001 през ноември 2000 г.
Оттогава успешно прилагаме управление на качеството в нашата компания.

Ремаркета с плъзгащи покривала

  • За областта на високотоварните товарачи ви предлагаме плъзгаща се брезентова каросерия в различни варианти на изпълнение за специални транспортни задачи

Колесари

Високоповдигач с въртяща се маса

  • Отлични работни характеристики
  • Може да се управлява с шофьорска книжка клас BE
  • Спирачка за превишаване на скоростта с автоматична...

Ремаркета за извънгабаритни материали

Изцяло горещо поцинкована конструкция на рамата с V-образен теглич; немски осеви агрегат, който не се нуждае от поддръжка, с меко гумено окачване и висока степен на самопотискане; спирачка за навли...

Firefighter trailers

регулируемо по височина теглително устройство, горещо поцинковано

Специални автомобили

В допълнение към "класическите" ремаркета продуктовата гама на нашата компания включва голям брой специални превозни средства за най-различни приложения.

Бордови автомобили

Платформени порти, изработени от анодизирани екструдирани алуминиеви профили.

Самосвали със задно изсипване

Универсалното строително ремарке

  • За транспортиране на насипни материали и багери благодарение на ниската височина на натоварване, високия просвет и ъгъла на накланяне 45 градуса...

Тристранни самосвали

Горещо поцинкована мрежеста приставка за тристранен самосвал, тристранно люлееща се; ширина на мрежата 40 mm. Оборудване на тристранния самосвал с необходимите ъглови стойки.

Надстройки на ремаркета

Усилена, снижена рамка със стабилни ъглови стойки, заварена и изцяло горещо поцинкована; височина на товарната площ приблизително. 420 mm; V-образен теглич, горещо поцинкован; сачмен съединител; не...

Надстройки на самосвали

Предлагаме широка гама от аксесоари както за тристранните, така и за задните самосвали.

Приспособление за падащ борд от елоксирани екструдирани алуминиеви профили, тристранно люлеещо се...

Бордови надстройки

За вашия камион - нов или употребяван - ние изработваме каросерия по поръчка.

например, страничните стени и покривът могат да се преместят напълно и то за миг

Надстройки на влекачи

Регулируеми по височина товарни и транспортни зони за 2 автомобила