Каталог
Каталог

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

 • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

 • ISO 9001:2015

Относно Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Ремаркета за професионална употреба

 • Ремаркета за леки автомобили
 • РЕМАРКЕТА С ВЪЗДУШНА СПИРАЧКА
 • РЕМАРКЕТА ЗА КАМИОНИ
 • СПЕЦИАЛНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH произвежда повече от 570 модела в диапазона от 0,6 до 7,0 т общо тегло в над 25 серии.

Освен ремаркета за леки автомобили, комбита, строителни машини, дълги материали, кабели и контейнери, трипътни самосвали, платформени и боксови ремаркета, гамата ремаркета включва и мобилни бариери и табла за предварително предупреждение, както и ремаркета за поддържане на трасета за пътища и магистрали.

Ремаркетата, произведени в Trebbiner, са предназначени за търговска употреба. Те трябва да се справят с тежкото ежедневие с високи натоварвания. Поради това рамите на ремаркетата са изцяло заварени и напълно горещо поцинковани. Клиентите ни от сектора на търговията, търговския и браншовия сектор оценяват това.

Ние поставяме особено високи изисквания към нашите местни и чуждестранни доставчици. Така по принцип използваме само маркови оси с отлично поведение на окачването, голям пробег, както и без нужда от поддръжка на колесните лагери и окачването.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH е основана през пролетта на 1997 г. и се управлява от тримата управляващи съдружници. Самата фабрика може да се основава на дългогодишните традиции на ремаркетата Trebbiner. Нейната ефективност и сила се основават на креативност, съчетана с модерни технологии.

Понастоящем компанията разполага с мрежа от над 150 дилъри в Германия. Тази дилърска мрежа е основа за бързо и неусложнено сервизно обслужване и дистрибуция на резервни части.

Удовлетворението на нашите клиенти има най-висок приоритет в политиката на компанията. Ето защо ние си поставяме високи международни стандарти за качество. След много задълбочена подготовка и големи усилия Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH получи сертификат по DIN EN ISO 9001 през ноември 2000 г.
Оттогава успешно прилагаме управление на качеството в нашата компания.

 
 
Няма намерени резултати.

Автомобилни ремаркета

Ремаркета за автомобили в повече от 510 модела -> (вижте основните типове и варианти)
Качествени ремаркета Trebbiner

 • Стабилност и здравина, които можете да видите и усетите

Транспортни ремаркета

Стандартно заварено и горещо поцинковано V-образно теглително-прикачно устройство. Оси на германска марка с високо самозатихване и висококачествени компоненти на каросерията за безопасен транспорт....

Ремаркета с нискоразположени товарни платформи

 • Идеалното транспортно средство за бизнес, хоби и почивка Стабилност и здравина, които можете да видите и усетите.
 • Заварени рамки за всички Заварени и горещо поцинковани V-образни п...

Буксирни ремаркета

 • Изключително плосък ъгъл на рампата благодарение на наклонените релси на рампата и вложената конструкция на рампата за накланяне
 • Повърхността за товарене се накланя автоматично в о...

Платформени ремаркета

Стабилност и здравина, които можете да видите и усетите. Заварени рамки за всички Заварени и горещо поцинковани V-образни теглилки

Стандартни оси на немска марка с високо самозаглушаване и...

Няма налични новини. Свържете се с компанията.

Свържете се с