Каталог
Каталог

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Относно Hans Körber GmbH

KÖRBER е символ на специализирани възможности, качество, близост до клиента и надеждност - върху солидните основи на семейна компания, принадлежаща към немския "mittelstand". Това са ценностите, които ръководят ежедневните ни дейности.

Дългогодишното ни присъствие на пазара ни е дало специализирани възможности, които се изразяват не само в несравнимото ни продуктово ноу-хау, но и в познанията ни за приложенията им при клиентите и за пазара като цяло.

Качеството на нашите продукти не е случайно, а по-скоро е резултат от съчетаването на продуктовото ни ноу-хау с високото ниво на квалификация на нашите служители и високите технически стандарти на нашите процеси.

Ние се концентрираме върху нуждите на нашите клиенти. Близостта и постоянният диалог ни дават възможност да разберем техните приложения и предизвикателства - и винаги сме на разположение за решаване на проблеми.

За нас надеждността означава сътрудничество с партньори, които заслужават доверие и са коректни в търговската си дейност. Повече от 100 години KÖRBER насърчава този вид сътрудничество - с клиентите, доставчиците и служителите.

Успехът на марката KÖRBER се дължи на предприемаческата традиция на независима семейна компания, за която последователността и отговорността са централни точки на фирмената култура. Това гарантираме с нашето име - както днес, така и в бъдеще.

колена за челна заварка

Лакти - безшевни

Диапазон на размерите
Диаметър Ø: 17,2 mm до 610,0 mm (1/2" до 24")
Дебелина на стената: 1,8 mm до 25,0 mm
Видове:...

Тръбни фитинги

По този начин можем да изработим и прототипи за вас. Възможностите за това зависят от наличието на инструменти и първични материали.

Заваръчни фитинги

Избраните по-долу продукти, изработени по поръчка, ви дават малка представа за възможностите. От заваръчни колена според заводските стандарти, през седловидни дюзи и фланци със заваръчни гърла, та...

Тръбни разклонители

Разбира се, ние не само произвеждаме големи количества, но сме в състояние да произвеждаме и малки серии до размер на партидата 1 за поръчки на резервни части.

Глави на съдове - Изпъкнали дискове

Произвеждаме широка гама от глави за съдове по работни стандарти, както за строителни цели, така и като глави за съдове с издължена форма под формата на торосферични глави, елипсовидни глави и капа...

Глави на плавателни съдове - глави

Подове

Диапазон на размерите
Диаметър Ø: от 21,3 мм до 406,4 мм
Дебелина на стената: от 3,0 мм до 8,0 мм

Стандарти

Торосферични глави

Диапазон на размерите
Диаметър Ø: 21,3 mm до 610,0 mm
Дебелина на стената: 3,0 mm до 10,0 mm

Стандарти
DIN 28011

Мат...

Глави на съдовете - капачки

Капачки

Диапазон на размерите
Ø диаметър: 21,3 мм до 610,0 мм
Дебелина на стената: 2,0 мм до 30,0 мм

Стандарти

Стоманени фитинги

Нашите фитинги включват както концентрични, така и ексцентрични редуктори, тройници като стандартизирани части и специални фитинги по чертежи.

Могат да бъдат доставени редуктори с различ...

Специални фитинги

Ние разбираме, че частите, изработени по поръчка, означават всичко, с което можем да допринесем за решаването на вашия проблем. Това включва по-специално нестандартизирани продукти, съобразени с ва...

Тройници

Обхват на размерите
Диаметър Ø: 21,3 mm до 508,0 mm (1/2" до 20")
Дебелина на стената: 2,0 mm до 20,0 mm

Стандарти
EN 10253-2 (тип A...

Редуциращи муфи–преходници

Обхват на размерите
Диаметър Ø: 21,3 mm до 508,0 mm (1/2" до 20")
Дебелина на стената: 2,0 mm до 20,0 mm

Стандарти
EN 10253-2 (тип A...

В един все по-сложен свят е необходима постоянна промяна, за да не се изгуби връзката.