Каталог
Каталог

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Относно Arno Arnold GmbH

Историята на компанията ARNOLD започва през 1864 г. като производител на бандонеони - класическия инструмент за танго. След възстановяването си през 1949 г. Arno Arnold се превръща в един от водещите производители на гъвкаво защитно оборудване за промишлени предприятия.

Компанията разработва, проектира и произвежда системи за защитни покрития с голямо внимание и отговорност за качеството "Произведено в Германия".

За екипа на ARNOLD производството на висококачествени технически продукти и следването на промените в индустрията и очакванията на международните клиенти е едновременно предизвикателство и задължение. Доказателство за иновативната сила на компанията са многобройните заявки за патенти, полезни модели и права върху индустриална собственост, като Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet и, съвсем наскоро, Elegano - всички защитни покрития за машини, които са изключително гъвкави и безопасни за широк спектър от приложения в машини и обработващи центрове, както и в автомобилната индустрия и медицинската техника.

Иновативните защитни капаци съчетават в еднаква степен гъвкавост, функционалност и здравина. Машините и системите с "Арнолд отвътре" могат да работят с постоянна прецизност, тъй като се избягват дълги престои или високи разходи за резервни части.

Заключване на удължителя (QuickStep)

QuickStep включва функцията на издърпващ се ограничител и е прикрепен към различни сегменти на защитния капак. QuickStep може да се използва и за фиксиране на други опции, като например нашите пате...

Електрически вериги (Catena)

Catena е самоносеща, гъвкава направляваща система, която може да се монтира в подвижни защитни капаци за вертикални приложения или в покривни капаци.

Тя е разработена от ARNO ARNOLD въз...

Системи за водене и опции

Водещите системи се проектират според спецификациите на клиента. Ще се радваме да ви помогнем при проектирането на оптималното съответствие/конфигурация на геометрията на направляващите.

Сензори

Възможни сензори за свързаното покритие

  • Сензор за ускорение: напр. за класифициране и количествено определяне на извършените удари и по този начин о...

Когато в автоматизацията се изисква безопасност, често се използват машинни корпуси, т.е. допълни...

ArnoPure предлага баланс между защитна функция, висока гладкост на работа и дълъг експлоатационен...