Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Oбратно към списъка

Тестери за напрежение (KP-Test 5) на PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Запитване за продукт  

Когато се работи по електрически системи, осигуряването на безопасността на хората и предотвратяването на материални щети са основни приоритети. От съществено значение е да сте абсолютно сигурни, че няма напрежение. Детекторите за напрежение PFISTERER съчетават максимална надеждност и лесна употреба в едно устройство. Фамилията KP-Test 5 е резултат от нашия десетилетен опит в разработването на устройства за безопасност с практическа насоченост.

Надеждна самопроверка
Детекторите за напрежение от серията KP-Test 5 извършват автоматична самопроверка, когато са включени. Детекторът на напрежение подава сигнал за готовност само ако този тест е успешен и устройството работи правилно. Така потребителят може да бъде абсолютно сигурен, че детекторът за напрежение функционира както трябва. Не е необходимо да се извършва референтно измерване.

Двойна сигурност
Ясната индикация на резултата от теста е от съществено значение за предотвратяване на злополуки. Ето защо PFISTERER използва доказаната двойна система за визуална и акустична сигнализация в KP-Test 5. Ако не е налице работно напрежение, детекторът показва зелена непрекъсната светлина без асигнален тон. Но ако "има работно напрежение", шест червени светодиода мигат и се чува звуков сигнал.

Оборудван за всяка задача
Независимо дали в затворени пространства или на открито, при слънце или дъжд, сняг или студ - KP-Test 5 осигурява надеждни резултати при всякакви условия на околната среда. Изключително мощните светодиоди осигуряват ясно видим сигнал - дори срещу ярки светлини или при силна слънчева светлина. Акустичният сигнал се чува ясно дори в шумна или ветровита среда благодарение на силата на звука и честотния си диапазон.

Правилното устройство за всяко приложение
Семейството KP-Test 5 предлага правилния детектор за напрежение за всяко приложение. Средно или високо напрежение, променлив или директен ток за използване по въздушни електропроводи, разпределителни устройства, в подстанции или в железопътни системи. Всичкиустройства са индивидуално адаптирани към изискванията на нашите клиенти. PFISTERER предлага решения за всички нива на напрежение от 1 до 420 kV AC.

Предимства
  • Надеждна самопроверка
  • Не се изисква референтно измерване
  • Ясна сигнализация
  • Визуален и акустичен сигнал
  • Използване при всякакви метеорологични условия
  • Тестван в съответствие с EN 61243-1
  • Многоезично етикетиране на устройството

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Тестери за напрежение

Тестер за напрежение на разстояние за железопътни и EVU приложения (KP-Test 5D dual )

Преди извършване на ремонтни дейности и поддръжка трябва да се спазват петте правила за безопасност. Едно от тях е "проверете дали няма напрежение". Това изисква оборудване, което ясно и надеждно пока...