Каталог
Каталог

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили на Dautel GmbH

Запитване за продукт

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT съчетава основните системни предимства на DAUTEL SLIDER DS VA за нормални каросерии - висока товароносимост, голяма платформа, дизайн с ниски разходи за поддръжка и безопасна експлоатация - с компактния и спестяващ тегло дизайн на DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL за камиони със сменяема каросерия с обем C782 с нисък съединител при височина на паркиране 970 мм.Технически данни:

- Товароносимост 1500 kg с център на натоварване 800 mm или 2000 kg с 600 mm, свързана с началото на платформата, център.

- Платформа от 2 части от стомана/алуминий с дължина 1620 мм, 1720 мм и 1820 мм, широчина 2400 мм. Лесно разгъване на алуминиевия накрайник на платформата с ръка, подкрепено от торсионна пружина.

- Платформата може да бъде оборудвана с профил за задвижване за каросерии/платформи или с плоча за задвижване за сменяеми каросерии BDF.

- В зависимост от ситуацията на монтиране външното управление се доставя под формата на пластмасова кутия DAUTEL или в спестяващ място Z-профил.

- Подходящ за товарни автомобили с ширина на рамата 750-790 мм и 837-867 мм.

- Рамката на камиона трябва да се стеснява в зависимост от ситуацията на закрепване.

- Задвижващият агрегат е монтиран между задния мост и DAUTEL SLIDER на рамата на камиона.

- В случай на ниска височина на товарене/паркиране може да е полезно задните светлини да се интегрират в стоманената част на платформата под формата на LED светлини, включително държач за регистрационния номер. Изисква се одобрение съгласно StVZO § 70, баласт за светлинните индикатори и параметризиране на електрическата инсталация на камиона. Не е включено в обхвата на доставката/цената.

- Стоманени части, боядисани в черно по RAL 9005.

- Обикновено се изисква техническо съгласуване с DAUTEL.

Запитване за продукт

Още продукти в сферата на Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

Оптимален клиренс и ъгъл на наклонаНапример, при колесна база от 3,5 т 4325 мм, клиренс при максимално натоварване приблизително 115 мм, ъгъл на наклона приблизително 9°.

Здрава алумини...

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

DAUTEL SLIDER е хоризонтален заден асансьор с единична или двойна сгъваема платформа. Независимо от стационарното оборудване за товарене, със своята платформа с голяма площ тя е идеалната система з...

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

Благодарение на изобретателната конструкция на повдигача DAUTEL с усилвател на налягането за автоматично накланяне на платформата на земята, монтажът е възможен и при малък надвес на каросерията в...