Каталог
Каталог

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили на Dautel GmbH

Запитване за продукт

Благодарение на изобретателната конструкция на повдигача DAUTEL с усилвател на налягането за автоматично накланяне на платформата на земята, монтажът е възможен и при малък надвес на каросерията в комбинация със стръмни монтажни ъгли. Специална конструкция на ремаркето не е необходима от техническа гледна точка. Закрепването "със скоба" спестява време за работа и монтаж на окачване върху или между рамата на шасито.

Монтажът може да се извърши в зависимост от конструкцията на рамата на ремаркето или полуремаркето:

Закрепва се с болт към съществуващо окачване в шасито.
Монтаж на RUCK-ZUCK, завинтване към долните пояси на надлъжната греда на I-образната рама с междуосие 980 или 1300 мм, с "притискане" (в очакване на европейски патент). Променливата техника за закрепване с винтове без заваряване и пробиване позволява монтаж без спиране и без пребоядисване.
Чувствителният на влага кодиращ превключвател във външното управление включва или изключва захранването на повдигача DAUTEL, като по този начин предпазва товара от неоторизирани лица.

Запитване за продукт

Още продукти в сферата на Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

Оптимален клиренс и ъгъл на наклонаНапример, при колесна база от 3,5 т 4325 мм, клиренс при максимално натоварване приблизително 115 мм, ъгъл на наклона приблизително 9°.

Здрава алумини...

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

DAUTEL SLIDER е хоризонтален заден асансьор с единична или двойна сгъваема платформа. Независимо от стационарното оборудване за товарене, със своята платформа с голяма площ тя е идеалната система з...

Товаро-разтоварни задни капаци за товарни автомобили

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT съчетава основните системни предимства на DAUTEL SLIDER DS VA за нормални каросерии - висока товароносимост, голяма платформа, дизайн с ниски разходи за поддръжка и без...