Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Фасадни подконструкции (KU35 NVA/VA) на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Профилна система за скрито закрепване на метални касети и алуминиеви композитни панели във вертикална посока.

Системата за подконструкция, базирана на KU35 NVA/VA, се състои от вертикални Т или top hat профили, стенни конзоли и допълнителни аксесоари. В зависимост от топлинното им натоварване - Г-образните стенни конзоли се изработват от алуминий, неръждаема стомана или полиамид, подсилен със стъклени влакна, а U-образните стенни конзоли от алуминий или неръждаема стомана.

Носещият профил е оформен така, че да има водеща шина за поемане на плъзгач със или без болтове, който се монтира окончателно едва след монтажа на касетата.

Точното положение на болта/завиването му на място може да се определи още на строителната площадка по време на монтажа на касетата. По този начин отпада необходимостта от досадно подреждане на носещите профили.

Носещите профили се свързват със стенните конзоли с помощта на нитове или винтове. По този начин плъзгащите се точки поемат хоризонталните (ветрови) натоварвания, а фиксираните точки - хоризонталните и вертикалните натоварвания (мъртво натоварване). В точките на плъзгане във вертикалните надлъжни отвори се постига монтаж без ограничения. За всеки носещ профил се отделя по една фиксирана точка.

Стенните конзоли по желание могат да бъдат оборудвани с помощник за монтаж, който прави възможно фиксирането и придържането на носещия профил, за да се улесни работата с тях.

Термостъпалните елементи се предлагат като разделители за минимизиране на топлинните мостове.

Конзолни издатини до 480 mm.
Материал EN AW-6063 T 66

Алуминиеви Т-профили
T 90/60 (профил № 782-T)

Алуминиев профил тип "горна шапка"
22/60/50/60/22 (профил № 782)

Плъзгачи и тяхното окачване
Плъзгачи с болтове (алуминий)
Плъзгачи без болтове (алуминий)
Окачване на QRail

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Фасадни подконструкции

Профилна система за видимо закрепване (ALWI-S)

Профилна система за видимо закрепване на широкоформатни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Системата за подконструкция, базиран...

Профилна система за видимо закрепване (ALKAPO)

Профилна система със затворено надлъжно разстояние за видимо закрепване на широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Чрез използва...

Фасадни подконструкции (UKLA)

Профилна система за видимо закрепване на керамични фасадни панели с голям и малък формат, например с размери 40 x 40 cm или 60 x 60 cm, със скоби.

Системата за подконструкц...

Фасадни подконструкции (ALHO)

Профилна система за видимо закрепване на малоформатни и голямоформатни облицовъчни материали от дърво, както и на фасадни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни пан...

Фасадни подконструкции (Beta Universal II (visible fixing))

Система за подконструкция без топлинни мостове за видимо и скрито закрепване на широкоформатни фасадни панели.

Системата за подконструкция без топлинни мостове BETA Univers...