Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Профилна система за скрито закрепване (ALWI-V) на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Профилна система за скрито закрепване на странични или широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели, керамика или HPL.

Системата за подконструкция, базирана на ALWI-V, се състои от вертикални Г-образни и Т-образни алуминиеви носещи профили, стенни конзоли и допълнителни аксесоари. В зависимост от топлинното натоварване и изискванията - стенните конзоли се изработват от алуминий, неръждаема стомана или полиамид, подсилен със стъклени влакна.

Облицовъчните елементи се залепват към носещите профили, завинтват се като скрити странични елементи или се фиксират със системна шина.

Носещите профили се свързват към стенните конзоли с помощта на нитове, болтове или винтове. При това плъзгащите се точки поемат хоризонталните (ветрови) натоварвания, а фиксираните точки поемат хоризонталните и вертикалните натоварвания (мъртви натоварвания). Монтажът без ограничения се постига в точките на плъзгане във вертикалните надлъжни отвори. За всеки носещ профил се отделя по една фиксирана точка.

По желание стенните конзоли могат да бъдат оборудвани с помощник за монтаж, който прави възможно фиксирането и задържането на носещия профил и улеснява работата с тях.

Термостъпалните елементи се предлагат като разделители за минимизиране на топлинните мостове.

Изпъкналости до 480 мм.
Материал EN AW-6063 T 66

Алуминиеви Т-образни профили
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70
Алуминиеви L-образни профили
L 40 / 50
L 42 / 50
L 42 / 60
L 45 / 45
L 70 / 50

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Фасадни подконструкции

Профилна система за видимо закрепване (ALWI-S)

Профилна система за видимо закрепване на широкоформатни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Системата за подконструкция, базиран...

Профилна система за видимо закрепване (ALKAPO)

Профилна система със затворено надлъжно разстояние за видимо закрепване на широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Чрез използва...

Фасадни подконструкции (UKLA)

Профилна система за видимо закрепване на керамични фасадни панели с голям и малък формат, например с размери 40 x 40 cm или 60 x 60 cm, със скоби.

Системата за подконструкц...

Фасадни подконструкции (ALHO)

Профилна система за видимо закрепване на малоформатни и голямоформатни облицовъчни материали от дърво, както и на фасадни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни пан...

Фасадни подконструкции (Beta Universal II (visible fixing))

Система за подконструкция без топлинни мостове за видимо и скрито закрепване на широкоформатни фасадни панели.

Системата за подконструкция без топлинни мостове BETA Univers...