Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Фасадни подконструкции (KH35 / SZ20 / CS20) на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Профилна система за скрито закрепване на метални касети и алуминиеви композитни панели в хоризонтална посока на полагане.

Системата на основата на KH35, SZ20 или CS20 се състои от вертикални Т-образни профили или профили с горна шапка, хоризонтални системни релси, U-образни или L-образни стенни скоби и допълнителни аксесоари. В зависимост от топлинното натоварване и изискванията - Г-образните стенни конзоли се изработват от алуминий, неръждаема стомана или подсилен със стъклени влакна полиамид, а U-образните стенни конзоли от алуминий или неръждаема стомана.

Хоризонталните системни релси са предварително монтирани в касетите в горния и долния край с помощта на нитове. При системата за вграждане касетите се монтират на строителната площадка с помощта на касетъчни скоби. При това са възможни различни ширини на хоризонталните фуги.

Носещите профили се свързват към стенните конзоли с помощта на нитове или винтове. По този начин плъзгащите се точки поемат хоризонталните (ветрови) натоварвания, а фиксираните точки - хоризонталните и вертикалните натоварвания (мъртво натоварване). Монтажът без ограничения се постига в плъзгащите се точки във вертикалните надлъжни отвори. За всеки опорен профил се отделя по една фиксирана точка.

Стенните конзоли по желание могат да бъдат оборудвани с помощник за монтаж, който прави възможно фиксирането и придържането на опорния профил, за да се опрости работата с тях.

Термостоп елементите се предлагат като терморазделители, за да се минимизират топлинните мостове.

Профили с дължина до 480 mm.
Материал EN AW-6063 T 66

Алуминиеви Т-профили
T 65 / 50
T 80 / 50

Алуминиеви системни профили
S-профил
Z-профил
Стартов профил
Свързващ профил за перваза на прозореца
Пластмасов клипс

Алуминиеви профили с горна шапка
30/50/50/50/30 (профил № 781)"
40/50/50/50/40 (дебелина на фланеца 3 mm)

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Фасадни подконструкции

Профилна система за видимо закрепване (ALWI-S)

Профилна система за видимо закрепване на широкоформатни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Системата за подконструкция, базиран...

Профилна система за видимо закрепване (ALKAPO)

Профилна система със затворено надлъжно разстояние за видимо закрепване на широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Чрез използва...

Фасадни подконструкции (UKLA)

Профилна система за видимо закрепване на керамични фасадни панели с голям и малък формат, например с размери 40 x 40 cm или 60 x 60 cm, със скоби.

Системата за подконструкц...

Фасадни подконструкции (ALHO)

Профилна система за видимо закрепване на малоформатни и голямоформатни облицовъчни материали от дърво, както и на фасадни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни пан...

Фасадни подконструкции (Beta Universal II (visible fixing))

Система за подконструкция без топлинни мостове за видимо и скрито закрепване на широкоформатни фасадни панели.

Системата за подконструкция без топлинни мостове BETA Univers...