Каталог
Каталог

Systea GmbH

  • EN 1090

Oбратно към списъка

Фасадни подконструкции (NASTO-D) на Systea GmbH

Запитване за продукт  

Профилна система за скрито закрепване на панели от естествен камък с помощта на щифтови лагери.

Системата за подконструкция, базирана на NASTO-D, се състои от вертикални Т-образни алуминиеви носещи профили, стенни скоби и допълнителни аксесоари. В зависимост от топлинното натоварване и изискванията към тях - стенните конзоли се изработват от алуминий, неръждаема стомана или подсилен със стъклени влакна полиамид.

Системата се състои от вертикална основна подконструкция, върху която се монтира класическата винтова щифтова опора. Чрез комбинацията на щифтовата опора с подконструкцията се намалява необходимостта от пробиване в конструкцията на сградата и могат да се реализират големи натоварвания в стандарта Passivhaus с големи дебелини на изолационния материал.

Облицовъчните елементи се закрепват чрез щифтови лагери в съединенията на панелите.

Опорните профили се свързват към стенните конзоли с помощта на нитове или винтове. При това плъзгащите се точки поемат хоризонталните (ветрови) натоварвания, а фиксираните точки поемат хоризонталните и вертикалните натоварвания (мъртво натоварване). Монтажът без ограничения се извършва в плъзгащите се точки във вертикалните надлъжни отвори. За всеки опорен профил се отделя по една фиксирана точка.

По желание стенната конзола може да бъде оборудвана с помощни средства за монтаж, които правят възможно фиксирането и задържането на опорния профил и улесняват работата с тях.

Елементите Thermostop се предлагат като разделители за минимизиране на топлинните мостове.

Профили с дължина до 480 mm.
Материал EN AW-6063 T 66

Алуминиеви Т-профили
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Алуминиеви опорни профили
Dornhalter 8
Dornhalter 10

Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Фасадни подконструкции

Профилна система за видимо закрепване (ALWI-S)

Профилна система за видимо закрепване на широкоформатни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Системата за подконструкция, базиран...

Профилна система за видимо закрепване (ALKAPO)

Профилна система със затворено надлъжно разстояние за видимо закрепване на широкоформатни фасадни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни панели или HPL.

Чрез използва...

Фасадни подконструкции (UKLA)

Профилна система за видимо закрепване на керамични фасадни панели с голям и малък формат, например с размери 40 x 40 cm или 60 x 60 cm, със скоби.

Системата за подконструкц...

Фасадни подконструкции (ALHO)

Профилна система за видимо закрепване на малоформатни и голямоформатни облицовъчни материали от дърво, както и на фасадни облицовъчни панели, напр. от фиброцимент, алуминиеви композитни пан...

Фасадни подконструкции (Beta Universal II (visible fixing))

Система за подконструкция без топлинни мостове за видимо и скрито закрепване на широкоформатни фасадни панели.

Системата за подконструкция без топлинни мостове BETA Univers...