Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Лабораторни плочи (PCR twin.tec plate BioBased) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Нашите Eppendorf twin.tec® PCR плаки са създадени за възпроизводими висококачествени резултати в роботизирани системи. Те съчетават изключително тънкостенни полипропиленови ямки за оптимален пренос на топлина в пробата със здрави поликарбонатни рамки за висока твърдост и геометрична стабилност.

Нашите нови плаки на биологична основа отварят нови врати, за да направят лабораторната работа много по-устойчива, без да се налага да се препотвърждават съществуващите протоколи при преминаване от нашите конвенционални плаки.

Те са изработени с полимерни смоли от възобновяеми суровини на биологична основа. Производственият процес следва подхода на масовия баланс, при който изкопаемите масла се заменят с възобновяеми ресурси от второ поколение (напр. отпадъци и остатъци от горското стопанство, рафиниране на растителни масла или използвани готварски масла). Получените полимери на биологична основа са химически идентични с полимерите, произведени от изкопаеми масла. Това ни дава възможност да ви предложим същите изключителни технически свойства като нашите конвенционални плоскости.

Нашите производствени обекти са сертифицирани по "ISCC PLUS" от организацията ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Високата прецизност на продуктите се гарантира от уникалния дизайн и специалния производствен процес. Всяка отделна плака е високопрецизен компонент във вашия работен процес, осигуряващ оптимална възпроизводимост.

Благодарение на лазерно гравираните партидни номера и срокове на годност, twin.tec Trace PCR плаките BioBased са идеални за сложни анализи, автоматизирани приложения с висока производителност и регулирани работни процеси. Те подпомагат проследимостта и документацията за одити.

В допълнение към характеристиките за висока производителност и съответствие, тези микроплаки имат и лазерно гравирана оптична направляваща решетка и матрица OptiTrack® за бързо подравняване на ямките при ръчно пипетиране.

Всички плаки Eppendorf се предлагат с персонализирани баркодове - можете да намерите нашия съветник за баркодове тук.

Всички плаки Eppendorf twin.tec са "PCR clean", т.е. те са тествани в партида от независима и акредитирана лаборатория и са сертифицирани като свободни от различни често срещани PCR замърсители, включително ДНК, РНК, ДНаза, РНаза и PCR инхибитори. С тези микроплаки можете да имате максимална увереност в резултатите си.

Запитване за продукт