Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

PCR (Mastercycler® X40) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Mastercycler X40 на Eppendorf води стандартния PCR в нова ера. Футуристичният му дизайн е съчетан с познатото качество. Ефективността на надеждния алуминиев блок е разработена за отлична температурна хомогенност. Градиентът от 12 колони предлага бързо оптимизиране на PCR. Програмите от по-стари модели на Mastercycler могат лесно да бъдат импортирани. Използвайте функцията за миграция на програми, за да прехвърлите протоколи от други модели циклери, така че да можете да започнете веднага. Цялото програмиране се извършва бързо, интуитивно и удобно чрез сензорен екран с химически устойчива стъклена повърхност и утвърдения потребителски интерфейс, използван и за Mastercycler X50. Дръжката може да се управлява с една ръка, а капакът SafeLid автоматично се адаптира, за да приложи перфектния натиск върху пробите ви за защита от изпаряване. Без значение дали използвате епруветки и лентички за епруветки от 0,1 ml, 0,2 ml или PCR плаки. Могат да се използват всякакви видове PCR плаки - с первази, с полупрегради и без первази.

За мониторинг и одитни пътеки можете да свържете Mastercycler X40 директно към Visonize LabSuite и чрез свързване на множество бордови устройства Eppendorf Visionize можете да превърнете лабораторията си в дигитална лаборатория.

Всичко това в термоциклер, който е само малко по-голям от лист хартия и тежи само 7,25 кг.

Устойчивостта е задължителна, затова Mastercycler X40 се доставя в стабилна, защитна картонена кутия. Краткото ръководство, включено в комплекта, е достатъчно, за да започнете PCR веднага, а пълното ръководство е налично като цифрова версия, достъпна чрез QR код на устройството.

Подобряване на ергономията в цялата лаборатория

Ергономията далеч надхвърля само "ергономичния стол". В Eppendorf започнахме да оптимизираме нашите лабораторни устройства за ергономичност в началото на 70-те години на миналия век.

През 2003 г. стартирахме концепцията PhysioCare Concept®, фокусирана върху ергономични устройства за работа с течности, като нашите пипети.

Днес концепцията PhysioCare Concept на Eppendorf се е разширила и включва много лабораторни продукти, включително PCR циклери. Нашата цел е да предложим цялостно решение за хармонизиране на работния процес във вашата лаборатория с вашето здраве и благополучие.

За гамата Eppendorf Mastercyler това означава:
' Ергономично проектирано затваряне на капака
' Ниско ниво на шума за удобни условия на работа на работния плот
' Малки размери, позволяващи позициониране в пряк обсег на ръката на вашия работен плот
' Стандартизирана концепция за "потребителски интерфейс" за интуитивно управление на устройствата
Ръководен софтуер за лесно боравене

Лесна, интуитивна документация и проследяване

Електронният лабораторен бележник eLabJournal® предлага интуитивно и гъвкаво решение за документиране на изследвания и проследяване на изследователски данни, включително оптимални температури на PCR циклера и резултати. Подобрете ефективността при документиране, организиране, търсене и архивиране на събраните данни. С безплатните допълнения към eLabJournal можете да разширите функционалността на eLabJournal до напълно интегрирана система за управление на лабораторната информация.

Ефективно управление на лаборатории и устройства с VisioNize® Lab Suite

Интересувате се от наблюдение на лабораторните си устройства и получаване на известия, например за аларми на устройства? Една цифрова, свързана лаборатория предлага още повече.

Получете достъп до модулна гама от цифрови услуги и изберете това, което е подходящо за вашата лаборатория. VisioNize Lab Suite предлага всичко, от което се нуждаете като ръководител на лаборатория или учен, за да започнете да управлявате дигитално лабораторията си за по-голяма сигурност на пробите, за нуждите на съответствието и за управление на поддръжката.

Допълнителна информация

Запитване за продукт