Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Вискозен регулатор на скоростта на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  

Простият, лек и същевременно здрав дизайн на вискозния регулатор на скоростта (VSG) осигурява надеждна работа в широк спектър от индустриални приложения. VSG използва технология за вискозно срязване на силиконова основа за контрол на въртенето на валовете и натоварването на шарнирите. Роторът, разположен в неподвижен корпус, е заобиколен от силиконово масло. При въртенето на вала вътрешният ротор срязва силиконовото масло, като създава съпротивление и движение на течността. Вискозитетът на средата на всеки VSG се избира, като се вземат предвид различни променливи, като например размер на компонента, тегло, пружинна опора и желано време на цикъла.
Отличен за управление на ролетни и противопожарни врати

За нови инсталации и модернизация един VSG може просто да се монтира в шахтата на ролетната врата с жлеб. В този случай трябва да се спазват инструкциите на производителя на вратата. За разлика от устройствата със заключващи механизми, VSG не изискват никакви настройки по време на монтажа или експлоатацията и могат да контролират скоростта на отваряне и затваряне на повечето големи врати. В случай на врати или порти с големи размери могат да се използват няколко ограничителя.

Патентованите VSG, използвани от повечето големи производители на врати, отговарят на индустриалните стандарти, установени от Underwriters Laboratories, Warnock Hersey и Factory Mutual. В допълнение към съответствието с много индустриални стандарти, успешно е завършено и 3-часовото изпитване за пожарозащита на вратите.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Маслени спирачки

Хидравлични предпазители на теглича

Хидравличните спирачки за навлизане на ITT Enidine Inc. осигуряват характеристики, функции и предимства за удължаване на експлоатационния живот на системите за въздушни и подови конвейери чрез нама...

Маслени спирачки (DA)


маслени спирачки за различни условия

Маслените спирачки от серията DA на Enidine са идеални за високоенергийни и тежки приложения, които изискват контрол на движениет...