Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Инкубаторна клатачка (Innova 44/44R) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Ъгловите шейкъри Innova 44 и 44R (охладени) са предназначени за култивиране на различни организми в колби с обем до 5 литра. Чугуненото, балансирано тройно ексцентрично задвижване е специално проектирано за високоскоростни приложения и големи натоварвания. Конструкцията е издържала проверката на времето повече от 70 години и продължава да помага на учените в тяхната работа и днес. Водният резервоар с дренаж осигурява овлажняване на камерата, като същевременно предпазва задвижващия блок от разливи. Простият потребителски интерфейс позволява лесно програмиране на скоростта, температурата, времето и светлинната банка за фотосинтеза, ако има такава. Кутията на VisioNize може да бъде свързана, за да се подобри наблюдението и да се добавят функции за уведомяване. Редовната поддръжка може да се извършва на място, като се свежда до минимум времето за престой.


Ефективноуправление на лабораторията и оборудването с VisioNize® Lab Suite

Искате ли да наблюдавате лабораторното си оборудване и да получавате известия за аларми на оборудването, например? Една цифрова, свързана в мрежа лаборатория предлага още повече.

Изберете подходящото решение за вашата лаборатория от модулната гама цифрови услуги. VisioNize Lab Suite предлага всичко, от което се нуждаете като ръководител на лаборатория или учен, за да започнете да управлявате цифрово лабораторията си, за да подобрите безопасността на пробите, изискванията за съответствие и управлението на поддръжката.
Начертайте своя курс към цифрово съвършенство на лабораторията!

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Лабораторни вибратори

Лабораторни вибратори

От въвеждането на първия шейкър през 1946 г. шейкърите на New Brunswick са най-широко използваните продукти в индустрията. Произведени с първокласно качество на Eppendorf, шейкърите New Brunswick п...

Шейкъри с отворена платформа

За разклащане на проби при околни условия, на лабораторния стенд или в нагревателна или охладителна камера, шейкърите с отворена платформа са идеалното решение. Eppendorf предлага шест шейкъра с от...