Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

Термоциклер (Mastercycler® nexus X2) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Mastercycler® nexus X2 е разработен от Eppendorf като решение за натоварени PCR лаборатории. Два напълно независими протокола могат да се изпълняват едновременно на двата блока, което позволява на двама потребители да стартират и спират своите PCR реакции независимо, когато пожелаете. Единият от тестовете може да съдържа дори до 64 проби. С ниво на шума от само 40 dB[a] PCR циклорът nexus е много тих и същевременно енергийно ефективен.

Изпълнявайте два независими протокола едновременно на един PCR термоциклер с Eppendorf Mastercycler® nexus X2. Блокът с 32 ямки е подходящ за малки анализи, докато по-големи анализи могат да се провеждат на блока с 64 ямки. Този блок е с налична функция за градиент.

Както всеки член на фамилията Mastercycler nexus, Mastercycler nexus X2 може да се комбинира с всеки друг инструмент от тази фамилия в мрежа от до три инструмента. Когато се използва в комбинация с епруветки за PCR на Eppendorf, PCR ленти или разделителни плаки, Mastercycler nexus X2 ви осигурява постоянни, готови за публикуване резултати - всеки ден!

Концепцията flexlid® за безпроблемно регулиране на височината

Благодарение на концепцията flexlid PCR термоциклерът nexus X2 се справя с всички видове консумативи - от малки обеми до 0,5 ml PCR епруветки. Разбира се, всички обичайни PCR плаки пасват - а ако някога ви е необходима по-висока производителност, можете просто да свържете един или два Mastercycler nexus X2 eco към вашия Mastercycler nexus.

Градиент с технологията SteadySlope®

Градиентната функция на Mastercycler pro се основава на технологията SteadySlope. Тази технология гарантира, че скоростите на нагряване и охлаждане са идентични при градиент и нормална работа. Така получавате идентични температури по време на оптимизацията и рутинните тестове. Програмирането на градиента с контролния панел и CycleManager pro е лесно и интуитивно, така че новите потребители могат да работят бързо и самостоятелно.

Тествано качество

Всички циклери на Eppendorf отговарят на тези насоки за качество:
- Индивидуални сертификати за качество
- Калибриране съгласно национални и международни стандарти, например NIST (САЩ), DKD/PTB (Германия), UKAS/NPL (Великобритания)
- UL/cUL listed

Характеристики

  • Асиметрично разделен блок за провеждане на две изследвания едновременно
  • Интуитивно графично програмиране
  • Универсален блок за лентички, епруветки от 0,1 ml, 0,2 ml и 0,5 ml PCR
  • Малък отпечатък
  • Опционален градиент за оптимизиране на PCR
  • Известие по електронна поща
  • Концепцията flexlid® позволява използването на различни консумативи чрез автоматично регулиране на височината на капака
Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Термоциклер

Термоциклер (Mastercycler® X50)

Новият Mastercycler® X50 елегантно съчетава скорост, гъвкавост и лекота на използване. Със своя интуитивен сензорен екран, който позволява прецизно управление с върха на пръстите, термалният ци...