Каталог
Каталог

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Oбратно към списъка

Устройства за повдигане и накланяне на влакове-влекачи (ARZ) на EdmoLift Hebetechnik GmbH

Запитване за продукт  

Устройство за повдигане и накланяне ARZ за влекачи

Устройството за повдигане и накланяне ARZ е разработено в сътрудничество с един от най-големите производители на автомобили в Европа за ергономично, безопасно и рентабилно снабдяване с материали без мотокари.

Мотокарите всяка година причиняват голям брой трудови злополуки и по-точно са неефективно средство за транспортиране на материали. От друга страна, влаковете влекачи позволяват по-ефективен и безопасен транспорт на материали.

Влаковете влекачи теглят няколко колички с материали, които се изключват на съответните работни места. След това количките могат да се натоварят на подемно-транспортната единица от две страни, в зависимост от конструкцията на противоплъзгащото устройство. Височината на повдигане и ъгълът на накланяне могат лесно да се регулират ръчно или автоматично, като се осигурява отлична достъпност с достатъчно място за краката.

Подемно-накланящият механизъм ARZ е продукт с новаторски дизайн, който по уникален начин осигурява ефективна, безопасна и ергономична работа с материали.

Характеристики на продукта

Изключително компактният дизайн прави устройството за повдигане-накланяне ARZ подходящо за повечето стандартни маршрутни колички.
Безстепенното регулиране на височината и ъгъла на накланяне позволява много гъвкаво позициониране на материалите според индивидуалните нужди на потребителя.
Модулният дизайн предлага голямо разнообразие от решения за най-разнообразни изисквания.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Накланящи се подемни уреди

Накланящи се подемни уреди

Уникалната патентована функция на Armlift предлага ергономично работно място с достатъчно пространство за краката, удобни работни позиции и ненадмината достъпност. Armlift е идеалният избор за почт...

Накланящи се подемни уреди (LTT 750)

LTT 750 за влекачи

LTT е новоразработеното поколение решения за повдигане и накланяне, които да посрещнат бъдещите предизвикателства при обработката на материали.