Каталог
Каталог

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Oбратно към списъка

Накланящи се подемни уреди (LTT 750) на EdmoLift Hebetechnik GmbH

Запитване за продукт  

LTT 750 за влекачи

LTT е новоразработеното поколение решения за повдигане и накланяне, които да посрещнат бъдещите предизвикателства при обработката на материали.

Нарастващата тенденция е, че в промишлеността се използват все по-малко мотокари, тъй като много компании вече избират да транспортират стоки на колички или с помощта на влакове-буксири. Ето защо ние разработихме LTT като оптимален ергономичен инструмент за оператора, който трябва да товари и разтоварва стоки от колички или влекачи на работното си място.

Със своята уникална минимална височина от само 190 mm и широчина от 550 mm LTT е по-компактен от другите модели на пазара - това означава, че по принцип всички колички могат да се поберат в него. Въпреки компактния формат, както хидравличният агрегат, така и системата за управление са вградени в устройството, което от своя страна намалява пространството, необходимо за монтаж и работната повърхност.

Нашето ново решение за повдигане и накланяне създава отличен ергономичен прозорец, в който операторът може лесно да регулира функцията за повдигане и накланяне според своите индувидуални нужди и предпочитания. Това осигурява не само по-добра ергономичност за оператора, но и ефективен процес на обработка на материалите.

Характеристики на продукта
Най-ниският продукт на пазара с обща височина само 190 мм.
Абсолютно праволинейно движение при повдигане - без хоризонтално преместване.
LTT 750 се отличава с невероятно компактна конструкция. Едно устройство за работа с много различни видове колички.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Накланящи се подемни уреди

Накланящи се подемни уреди

Уникалната патентована функция на Armlift предлага ергономично работно място с достатъчно пространство за краката, удобни работни позиции и ненадмината достъпност. Armlift е идеалният избор за почт...

Устройства за повдигане и накланяне на влакове-влекачи (ARZ)

Устройство за повдигане и накланяне ARZ за влекачи

Устройството за повдигане и накланяне ARZ е разработено в сътрудничество с един от най-големите производители на автомоби...