Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Oбратно към списъка

Системи с изолирани проводници (U10 und FABA 100) на Paul Vahle GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Истинска класика от VAHLE: U10 е разработена още в средата на 80-те години на миналия век като част от напредъка на електрифицираната монорелсова система.

Оттогава ние непрекъснато усъвършенстваме изолираната проводникова релса и я разширяваме в интелигентна цялостна система, като я комбинираме с нашите системи за предаване на данни, позициониране и управление. Издръжливата и лесна за поддръжка U10 се използва предимно в производството и производствените линии в автомобилната индустрия, но е също така популярно и доказано средство за пренос на енергия и данни в сектора на интралогистиката.

Благодарение на малкото пространство за монтаж и индивидуално произведените шприцовани части за разполагане на отделните елементи на релсата, U10 може да бъде гъвкаво адаптирана към почти всяко разположение на релсовия път.

U10 е защитена от контакт за безопасна употреба. Нейната индивидуална изолация позволява произволен брой полюси, а специално оформеният защитен проводник предотвратява непреднамереното обръщане на полярността и по този начин електрифицирането на превозното средство.
Благодарение на високата си съвместимост с други продукти на VAHLE, шината U10 може да бъде интегрирана във вашата система като системно решение vSystem. тогава vSystem предлага цялостна система с U10 за пренос на електроенергия, APOS Optic за позициониране, SMGM за пренос на данни, DCS за управление и VAHLE Smart Collector System за диагностика.

Системата за шини FABA100 допълва нашето портфолио в диапазона на 100-амперните шини. Системата FABA100 предлага също толкова широк спектър от възможни приложения, подобно на шината U10. Благодарение на простата си технология на свързване, FABA100 е много лесна за инсталиране, особено когато става въпрос за разширяване и преобразуване на системата. Не са необходими специални инструменти. FABA100 се използва навсякъде, където не се изисква защита от обратна полярност на защитния проводник.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Контактни релси

Системи с отворени проводници

Системи с отворени проводници
Навсякъде, където има особено тежки въздействия на околната среда, като например в коксохимически заводи и стоманодобивни предприят...

Системи с изолирани проводници (U15 - U35)

Мобилните приложения трябва да се захранват с енергия във всички области на промишлеността. В зависимост от околната среда и диапазона на мощността, крановите системи и пристанищната техника, транс...