Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Oбратно към списъка

СО2-Инкубатори (CellXpert® C170) на Eppendorf SE

Запитване за продукт  

Като надежден партньор в областта на лабораториите, Eppendorf предоставя на изследователите по целия свят иновативни и висококачествени лабораторни продукти и услуги вече повече от 60 години. Изключителните резултати и надеждността, които изследователите очакват от пипетите, микроцентрофугите и други първокласни продукти на Eppendorf, могат да се очакват и от CO2 инкубаторите на Eppendorf.
CO2 инкубаторите на Eppendorf се считат за въплъщение на лабораторно съвършенство и постоянство, предлагайки на потребителите най-високо ниво на контрол на техните култури. Ако очаквате висока производителност, последователност и спестяване на време, изберете CO2 инкубаторите Eppendorf.

C170 е основната версия на C170i. Той предлага същата хомогенна атмосфера, бързо възстановяване, възможност за почистване и голямо използваемо пространство, но с по-опростен потребителски интерфейс и по-малко опции за дооборудване на място. Прочетете листовката C170i срещу C170, за да откриете правилния модул за вашите нужди.

Допълнителна информация

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на СО2-Инкубатори

СО2-Инкубатори (CellXpert® C170i)

Инкубатор за клетъчни култури CellXpert® - културата на утрешния ден

Търсите ли инкубатор за клетъчни култури от клас 170 L, който прави почистването лесно и предлага оптимизирани ус...