Каталог
Каталог

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Световна премиера: ACE представя индустриални абсорбатори като цифрови близнаци

Наред със софтуера за оразмеряване, както и с CAD данни и симулации, ACE Stoßdämpfer GmbH вече предлага на инженерите данни от цифрови близнаци за по-лесно интегриране във виртуални модели. ACE е първият доставчик на индустриални амортисьори, който предоставя на клиентите си функционални макети (FMU). Той предлага възможност за интегриране на физически модели на продукт на доставчика, в този случай индустриални амортисьори, в собствените симулационни модели на клиента. Това предимство е особено очевидно при персонализираните промишлени амортисьори, тъй като ACE е в състояние бързо да предостави прототипи като цифрови близнаци.


Промишлени амортисьори от ACE: Компоненти на виртуалното прототипиране

При поискване ACE предлага също така да извлече данни за всички стандартни промишлени амортисьори от своя продуктов каталог и да ги предаде на клиентите. FMU са оборудвани с физическото поведение на хидравликата, термиката и механиката на индустриалните амортисьори на ACE. Това дава възможност например да се изчисли точното влияние на входната температура върху поведението на амортисьорите на индустриалния амортисьор и предварително да се проучи влиянието му върху цялостната конструкция. Тези и други свойства превръщат цифровите близнаци на ACE в съществен компонент за виртуалното създаване на прототипи и за оразмеряване на конструктивните проекти от страна на клиента. Плюсът е, че освен икономията на време и разходи, има и ползи за устойчивостта, тъй като за завършване на разработването на дадена конструкция са необходими по-малко физически образци.


Ако клиентите искат да използват FMU на ACE, те се нуждаят от софтуер за симулация, който включва FMI (Functional Mockup Interface). Често срещани програми, които интегрират FMU на ACE, са Simulink и Adams.

Заинтересованите страни могат да намерят допълнителна информация за цифровите услуги на ACE чрез връзките https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html и https://ace-cad.de/

За информация относно симулациите и цифровите близнаци, моля, свържете се директно с инженера на ACE Кристиан Юнгханс на c-junghans@ace-int.eu.

Още новини

Спортните учени също използват хидравлични машинни елементи в своите проекти. Особено когато анализи...

Транспортирането на мРНК ваксината срещу COVID-19 от Biontech/Pfizer е истинско логистично предиз...

ACE Stoßdämpfer GmbH вече предлага на инженерите-проектанти не само софтуер за конфигу...

Това, което каскадьорите са за филмовите звезди, структурните амортисьори TUBUS са за скъпите сис...

Дигитализацията и подходът на икономично управление се разглеждат като желано средство за отслабв...

При тестването на инвалидните колички производителите играят на сигурно по разбираеми при...