Каталог
Каталог

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

12.06.2024 01:06

ZEISS O-INSPECT duo

Микроскоп и измервателно устройство в едно

ZEISS O-INSPECT duo предлага две технологии в една машина: големи детайли като печатни платки, горивни клетки или батерии могат да бъдат проверявани както метрологично, така и с висока разделителна способност без рязане. Комбинацията от 3D измервателна технология и микроскопска инспекция повишава ефективността и спестява място в лабораториите за качество.


ZEISS O-INSPECT duo се предлага в размер 8/6/3
  • 2 в 1: микроскоп и измервателно устройство в една машина
  • Бързи и прецизни 3D измервания - оптични и тактилни
  • Оптика с висока разделителна способност с допълнителен софтуер за инспекция ZEISS ZEN core


първата мултитехнологична системаот ZEISS Като измервателен микроскоп ZEISS O-INSPECT duo покрива две основни области на приложение в осигуряването на качеството: Прецизно измерване и проверка с висока резолюция на големи или много малки компоненти. Устройството е специално разработено и за приложения, които изискват комбинация от триизмерно измерване и инспекция - включително сегментиране, зашиване и обработка на изображения върху цветно изображение. Вместо измервателно устройство и микроскоп, лабораториите по качеството вече се нуждаят само от една машина, което спестява място и системни разходи. Разберете какви други предимства предлага многофункционалното устройство за съответните области.




mESSTECHNIK Високопрецизни измервания - тактилни и оптични Висока точност за плоски и чувствителни детайли ZEISS O-INSPECT duo е многосензорно измервателно устройство и впечатлява със своята оптика с висока разделителна способност, съчетана с тактилния сканиращ сензор ZEISS VAST XXT. Тактилният сензор дава възможност за бързи и прецизни 3D измервания чрез улавяне на голям брой измервателни точки с едно движение.

чувствителните компоненти могат да се измерват без контакт с помощта на ZEISS O-INSPECT duo - с отлична точност и значително намаляване на времето за измерване благодарение на ZEISS VAST probing (ZVP).



Благодарение на високата разделителна способност при много голямо работно разстояние това е възможно не само за плоски детайли или образци. Проверка на повърхността и измерване на една машина Днес CMM, утре микроскоп Много детайли изискват проверка на повърхността в допълнение към проверката на размерите, формата и позицията. Ако преди за измерване и инспекция се използваха две отделни устройства, сега ZEISS O-INSPECT duo предлага решение 2 в 1. Благодарение на интуитивното управление на устройството и цветния сензор на камерата с висока разделителна способност 5 MP Discovery.V12 scout 160 c с обектив с 12-кратно увеличение, задачите за инспекция вече могат да се нанасят и върху измервателното устройство. В допълнение към обичайната употреба с ZEISS CALYPSO, машината може да се използва и за задачи по микроскопия с основния софтуер ZEISS ZEN.

Още новини

От прах до компоненти, произведени по метода на добавъчното производство



От прах до адитивно произведени компоненти Адитивното производство предлага голям пот...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Микроскоп и измервателно устройство в едно

"Дори една малка метална частица мръсотия може да причини значителни щети в нашите високопроизвод...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Микроскоп и измервателно устройство в едно

Бъдете в крак с динамичния свят на автомобилната индустрия и електромобилността! Получете ексклуз...