Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Успешно сътрудничество между PFISTERER и Lebenshilfe в Гусенщат

PFISTERER, водеща световна технологична компания за решения в областта на енергийната инфраструктура, и Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., се радват на успешното сътрудничество в обекта в Гусенщат.

Решения за глобалния енергиен преход

Заводът на PFISTERER в Гусенщат е специализиран в обработката на метали и играе ключова роля в разработването и производството на решения, които позволяват изграждането на електрически мрежи в контекста на глобалния енергиен преход. Като част от това партньорство отдадените служители на Lebenshilfe поемат важна монтажна и производствена работа. Това включва дейности като фрезоване на малки резби и поставяне на компресионни пружини за винтови съединители и съединителни клеми за трансформатори.

От началото на партньорството преди две години и половина Lebenshilfe Göppingen e. V. е сглобило впечатляващите 4 милиона части за PFISTERER. Този крайъгълен камък не само подчертава ефективността и качеството на сътрудничеството, но и подчертава важната роля, която социалната отговорност и приобщаването играят в работната среда.

Успешно сътрудничество със социална отговорност

"Сътрудничеството с Lebenshilfe в Гюсенщат е не само успешно бизнес партньорство за нас, но и ясен ангажимент към социалната отговорност и приобщаването. Гордеем се с постигнатите етапи и очакваме с нетърпение да продължим тази положителна история на успеха", казва Херман Шулер, ръководител на обекта и производството в завода на PFISTERER Group в Гусенщат. "За нас сътрудничеството с PFISTERER е възможност за създаване на кариерни перспективи и в същото време шанс да допринесем активно за енергийните доставки на бъдещето. Гордеем се с това", добавя Мадлен Май, заместник-ръководител на цеха в Lebenshilfe Göppingen.

Партньорството между PFISTERER и Lebenshilfe Göppingen e. V. показва как икономическият успех и социалната ангажираност могат да бъдат хармонично съчетани. PFISTERER продължава да се ангажира с приобщаваща работна среда и устойчиви партньорства.

Още новини


Винтербах, Германия - 06 февруари 2024 г. - Системата за щепселно свързване CONNEX на PFIST...

Винтербах, Германия - 7 ноември 2023 г

Офшорната платформа DolWin kappa беше успе...


Винтербах, Германия - 26.09.2023 г. -

Операторът на електропреносната мрежа TenneT...

Карл-Хайнц Пфистерер става почетен председател на Надзорния съвет на SE.

Винтербах, Германия - 15 юни 2023 г. -

Pfisterer, водещ доставчик на решения за енергийна...

Енергоразпределението и преносът на енергия са основни компетенции на PFISTERER от почти 100 годи...