Каталог
Каталог

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE представя индустриални амортисьори като цифрови близнаци

ACE Stoßdämpfer GmbH вече предлага на инженерите-проектанти не само софтуер за конфигуриране и изчисляване, CAD данни и симулации, но и данни от цифрови близнаци за интегриране във виртуални модели.

По този начин ACE е първият доставчик на индустриални амортисьори, който предоставя на клиентите си FMU (Functional Mockup Units). Това дава възможност за интегриране на физически модели на продукта на доставчика, в този случай индустриални амортисьори, в собствените симулационни модели на клиента.

Това предимство е особено полезно за специалните амортисьори, тъй като ACE е в състояние бързо да предостави прототипи като цифрови близнаци.

Промишлени амортисьори от ACE: компоненти на виртуалното прототипиране A

CE предлага също така да експортира данни за всички амортисьори от каталога и да ги прехвърли на клиентите при поискване. Устройствата FMU са оборудвани с физическото поведение от хидравличната, термичната и механичната област на индустриалните амортисьори на ACE. Това дава възможност например точно да се изчисли влиянието на входната температура върху поведението на амортисьорите на индустриалния амортисьор и предварително да се изследва въздействието му върху цялостната конструкция. Благодарение на тези и други характеристики цифровите близнаци на ACE се оказват основни компоненти за виртуалното създаване на прототипи и оразмеряването на проекти за клиенти.

Плюсът е, че освен спестяването на време и разходи, има и ползи за устойчивостта, тъй като за окончателното разработване на даден проект са необходими по-малко физически образци. Ако клиентите искат да използват FMU на ACE, те се нуждаят от софтуер за симулация, който включва FMI (Functional Mockup Interface). Обичайните програми, които интегрират FMU на ACE, включват Simulink и Adams.

Още новини

Спортните учени също използват хидравлични машинни елементи в своите проекти. Особено когато анализи...

Транспортирането на мРНК ваксината срещу COVID-19 от Biontech/Pfizer е истинско логистично предиз...

Наред със софтуера за оразмеряване, както и с CAD данни и симулации, ACE Stoßdämpfer G...

Това, което каскадьорите са за филмовите звезди, структурните амортисьори TUBUS са за скъпите сис...

Дигитализацията и подходът на икономично управление се разглеждат като желано средство за отслабв...

При тестването на инвалидните колички производителите играят на сигурно по разбираеми при...