Каталог
Каталог

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Щамповани и огънати части по поръчка - панти и свързващи елементи от всички видове от August Vormann GmbH

Щамповани и огънати части по поръчка - от чертежа до готовия продукт

В допълнение към производството и продажбата на обширни стандартни серии, VORMANN предлага и производство на персонализирани панти и свързващи елементи в съответствие с изискванията на клиента.

Заповече от 150-годишната история на фирмата сме придобили не само необходимите за това знания, но и подходящи машини за щамповане и огъване.


Освен с конструкторския отдел разполагаме и със собствен отдел за инструментална екипировка, поради което сме в състояние да реализираме изискванията на клиентите бързо и гъвкаво

 

Изисквания за качество на нашите щамповани и огънати детайли - от прототип до серийно производство

Един от водещите ни принципи е винаги да изпълняваме в най-висока степен изискванията на нашите клиенти и нашите собствени изисквания за качество. Всеки производствен детайл се следи от нашия персонал за осигуряване на качеството от първия прототипен образец до началото на серийното производство.

Целта на нашия отдел за осигуряване на качеството е да работи с нашите техници и съответните отдели на нашите клиенти, за да доведе всеки нов продукт до готовност за серийно производство. Производството започва само след вашето окончателно одобрение

Покрития за щамповани и огънати детайли - трайни - здрави - устойчиви на атмосферни влияния

След завършването на работата можем да придадем на вашия индивидуален компонент желаното покритие.

Прахово боядисване
В нашата собствена инсталация за прахово боядисване можем да покрием щампованите детайли с всички цветове по RAL, както и със специални цветове.

Преди нанасянето на покритието детайлите се обезмасляват и фосфатират. След това прахът, състоящ се от полиестерна или епоксидна смола, се нанася с дебелина на слоя от 80 до 10 µ чрез електростатичен процес и се изпича. Процесът на изпичане разтопява праха върху повърхността, за да се образува плътен, устойчив на атмосферни влияния пластмасов слой.

Можем да нанасяме прахово покритие върху гола стомана, поцинкована и горещо боядисана стомана и неръждаема стомана. Максималните размери на детайлите са 1800 x 1000 x 450 mm.

Допълнителни повърхностни покрития
По заявка или в зависимост от изискванията или необходимостта можем да реализираме и всички други технически повърхности за щампованите детайли, произведени чрез някой от нашите дългогодишни надеждни партньори, като например
  • Хромиране
  • Поцинковане
  • Горещо поцинковане
  • Никелово покритие
  • Потапяне (напр. KTL)

Пътят на вашите персонализирани щамповани и огънати части - от първия проект до окончателния протокол от изпитване

Нашият основен приоритет е удовлетвореността на нашите клиенти. Ето защо ви водим със себе си по време на целия производствен процес и ви предлагаме прозрачен поглед - от разработката и проектирането до производството, включително повърхностната обработка.

След като ни бъде възложено производството на вашите персонализирани щамповани и огънати части, ние произвеждаме необходимите инструменти, напр. прости щамповъчни инструменти за разделяне на срезове, инструменти за щамповане и огъване или сложни прогресивни щанци. След това произвеждаме готови образци в условията на серийно производство и ги представяме, включително протокол от изпитване.

Серийното производство се осъществява в нашата компания само след като сте удовлетворени и сте дали своето одобрение

.

Още новини

Формиране в прогресивни матрици
за по-голяма икономическа ефективност и най-ви...

Инструментите, разработени и проектирани в нашата собствена инструментална работилница, в съчетан...