Каталог
Каталог

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Щамповани и огънати части от August Vormann GmbH & Co. KG

Инструментите, разработени и проектирани в нашата собствена инструментална работилница, в съчетание с нашите модерни автоматични машини за щанцоване, гарантират, че можем да предложим специфични за клиента изисквания за продукти с най-високо качество - от прости щанцовани части до сложни технологии за щанцоване и огъване.

Всички грешки и причини за грешки от различен вид, които могат да възникнат по време на процеса на разработване, могат да бъдат идентифицирани и отстранени на ранен етап с помощта на нашата система за управление на качеството. Технология за щанцоване и огъване с гаранция за качество!

Геометрията определя процеса
Огъването на метални материали е процес на формоване, използван за привеждане на плоски детайли в определена геометрия. Това оформяне се извършва главно със специално изработени за този процес инструменти за огъване на хидравлични преси.

Обикновено листовият метал се огъва под ъгъл, но в зависимост от геометрията на произвеждания продукт и спецификацията на чертежа, върху тази част могат да се извършат и няколко последователни стъпки на огъване или щамповане.

Технология на щампованеи огъване - индивидуални продукти за нашите индустриални партньори
Поради своята универсалност щампованите и огънати детайли са сред най-често използваните компоненти. От обикновени пружинни панти за кутии за багаж, през държачи за асансьорни врати, затварящи пръти за плъзгащи се врати, шини от мед и много други индивидуални щамповани и огънати части, до сглобяването на сложни възли чрез допълнителни етапи на обработка, като заваряване, занитване, завинтване и т.н., VORMANN произвежда щамповани и огънати части.

VORMANN произвежда щамповани и огънати детайли за различни индустрии, като например автомобилната, електротехническата, мебелната, медицинската, складовата и конвейерната и много други.

Още новини

Щамповани и огънати части по поръчка - от чертежа до готовия продукт

В д...

Формиране в прогресивни матрици
за по-голяма икономическа ефективност и най-ви...