Каталог
Каталог

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER организира автомобилен и комбиниран транспорт. В цяла Европа.

Предлагаме ви три модела, за да поддържате автомобилите си възможно най-заети.

Кръгов маршрут
В модела с кръгов маршрут вашите превозни средства постоянно пътуват между две държави. Можете сами да решите по кой маршрут искате да работите. Този модел се характеризира с постоянна заетост на вашите камиони. Възползвате се от дългосрочно предвидими, сигурни възможности за печалба и повече печалба благодарение на оптимизираните празни километри.

Еднопосочен
Имате собствени клиенти за износ или внос по отделни маршрути и търсите обратни товари? Организирайте липсващите товари лесно и гъвкаво с LKW WALTER и увеличете максимално използването на Вашите превозни средства. Можете да планирате превозите си и чрез нашата оферта за товари в борсата за товари LOADS TODAY.

Превоз на товари с ремаркета
Искате ли да работите предимно регионално с Вашите влекачи? Като партньор за превоз на камиони Вие придвижвате нашите ремаркета с кран между железопътните и фериботните терминали, както и между пунктовете за товарене и разтоварване на нашите клиенти. Това ви позволява лесно и ефективно да планирате и организирате настаняването на шофьори, смяната на шофьори и посещенията на сервизи. Като партньор в превоза на камиони вашият влекач е винаги зает и не се нуждаете от собствено ремарке.

 

 

Още новини

Електрическият двигател вече е нещо повече от алтернатива за автомобили. Но какво да кажем за кам...

Устойчивостта и опазването на околната среда са сред актуалните теми в обществото, икономиката и,...