Каталог
Каталог

EdmoLift Hebetechnik GmbH

30.11.2023 01:11

Повдигащи маси в тежкотоварен дизайн от EdmoLift GmbH


EdmoLift представя първите в индустрията стандартизирани хидравлични подемни маси, предназначени за непрекъсната работа - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Подемните маси от серията HD отговарят на изискванията на най-високата категория на стандарта за подемни маси EN 1570-1, категория 5, което означава, че подемната маса трябва да извърши най-малко 512 000 цикъла на повдигане при пълно натоварване. Това съответства на 4 или 16 пъти повече цикли на повдигане в сравнение с конвенционалните подемни маси от категории 1 и 3.

Дизайнът на серията HD позволява лесно да се персонализират подемните маси според индивидуалните нужди на клиента. Високоефективните самосмазващи се лагери създават условия за непрекъсната работа без необходимост от поддръжка. Изключителният дизайн със здрава ножица осигурява максимална стабилност във всички посоки.

Серията HD е решението, което предлага най-висока производителност и достъпност без повреди, за най-взискателните обекти.

HDL 2000 е първата "тежкотоварна" подемна маса от новата серия HD. Инвестирайки в HDL 2000, вие си осигурявате максимална достъпност и безпроблемно производство в най-взискателните приложения.

В стандартната си версия HDL 2000 има здрава конструкция със самосмазващи се лагери, двойни плоски стоманени ножици, впечатляваща минимална височина от 200 мм, товароносимост от 2 тона и движение на повдигане от 800 мм. Изключителният дизайн на подемната маса позволява лесно персонализиране.

С тестван експлоатационен живот от над половин милион цикъла на повдигане при пълно натоварване, HDL 2000 е проектиран за неуморна функционалност денонощно

  • Изпълнява изискванията на стандарта за подемни маси EN 1570-1, категория 5
  • Повече от 512 000 цикъла на повдигане при пълно натоварване, тествани в нашата собствена фабрика
  • Без нужда от поддръжка, проектирана за денонощна употреба, година за година
  • Самосмазващи се лагери
  • Изключително компактен дизайн - височина 200 мм
  • Подходящ за системна интеграция
  • Платформата може лесно да се адаптира към специфичните изисквания на клиента
  • Движение на повдигане 800 mm
  • Капацитет на повдигане 2000 kg

Още новини

EdmoLift е един от най-големите световни производители на ножични асансьори, продукти за обработка на палети и помощни средства за обработка на материали.