Каталог
Каталог

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

EDMOLIFT ПРЕДЛАГА НА СВЕТА РЕШЕНИЯ ЗА ПОВДИГАНЕ!

EdmoLift е един от най-големите световни производители на ножични асансьори, продукти за обработка на палети и помощни средства за обработка на материали.

EdmoLift доставя подемни маси и решения за обработка на материали повече от 50 години. Продуктите могат да бъдат намерени в компании с различни размери и индустрии.

през 1990 г. германската компания Mansson Schweden Import GmbH започва да продава продуктите на EdmoLift AB. EdmoLift AB е основана от Торбьорн Едмо в Херносанд, Швеция, през 1964 г. През 1993 г. дружествата се сливат и оттогава компанията се търгува като EdmoLift Hebetechnik GmbH.

Необходимостта от ергономични системи за повдигане винаги се е развивала. Важен момент в работата ни на европейския пазар е патентованият дизайн с повдигане и накланяне на EdmoLift, който се появи в началото на века. В допълнение към широката гама от продукти предлагаме и специален дизайн.

Благодарение на съвременните технологии германският филиал работи като отдел на шведската компания майка.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ
EdmoLift произвежда подемни маси за почти всяко приложение и всички индустрии, от обработка на малки компоненти до товарни подемни маси или товарни асансьори. Капацитетът на повдигане на масите варира от 200 kg до 10000 kg. Продуктовото портфолио включва повече от 300 стандартни модела, както и продукти, изработени по поръчка, и продукти с уникална конструкция и дизайн в индустрията.

За EdmoLift разработването на нови продукти, както и преработката на съществуващи модели, е част от ежедневната работа.

Защо EdmoLift?
Нашата идея е да произвеждаме и доставяме подемни маси, колички, тирбушони, платформени колички, електрически подемници и материали, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти с ергономични и ефективни работни процеси. В тясно сътрудничество с нашите продуктови разработки и нашите клиенти - потребителите, ние се стремим да предлагаме продукти на технологично добро ниво, с последователен дизайн и конкурентни цени.

  • Всички устройства са тествани за съответствие със стандартите CE и са снабдени със сертификат, както и с декларация за съответствие.
  • Пълна поддръжка за сглобяване, поддръжка и сервизно обслужване.
  • Резервните части за всички модели са на склад за изпращане в същия ден.
  • Много подемни маси са на склад и могат да бъдат доставени веднага.
  • За нашите подемни маси, електрически асансьори и колички с подемни платформи се предлагат много опции, като например въртящи се платформи, устройства за накланяне, товарни капаци, защитни мехове или предпазители, основи за колела, врати и портали, за да отговарят на вашите изисквания.
  • Устройствата могат да бъдат изработени по поръчка според спецификациите на клиента.
  • Средната продължителност на живота на подемна маса EdmoLift е над 15 години. Добрата концепция за обслужване и поддръжка гарантира безпроблемна работа, както и спазване на законовите разпоредби.
  • Инженерите по продажбите на EdmoLift имат над 150 години комбиниран опит в работата с ножични подемни маси - №1 в индустрията.
  • 100% от анкетираните клиенти оценяват продуктите и услугите на EdmoLift като добри, много добри или отлични.

Още новини


EdmoLift представя първите в индустрията стандартизирани хидравлични подемни маси, предназн...